Kritikk & raseri – Narsissisters svakheter del 1

Narsissister har selvsagt svakheter som alle mennesker har, selv om de gir inntrykk av det motsatte. Her snakker jeg om svakhetene i deres personlighetsforstyrrelse, ikke hvordan de er individuelt som mennesker. I realiteten er alle som kan plasseres i gruppe B personlighetsforstyrrelser feige, svake mennesker. Hvorfor skulle de ellers gjemme sin negative adferd bak fasader og masker? Hvorfor skjuler de bevisst sine ugjerninger og kriminelle handlinger? Hvorfor mobber de, trakasserer og mishandler andre, gjerne i flokk om de er sterke individer med selvtillit? Mennesker som tråkker ned andre for å føle seg store og mektige selv er svake ikke sterke, og dette ønsker ikke narsissister å vedkjenne seg, for det motsier deres selvbedrag om deres storhet gjennom deres falske Selv. Faktum er at de tåler svært dårlig å bli behandlet som de behandler andre, i den grad at når du innser dette, innser du også hvor svake narsissister faktisk er. I denne delen tar jeg for meg noen av svakhetene som følger narsissisme, nemlig kritikk og raseri.

 

14 comments for “Kritikk & raseri – Narsissisters svakheter del 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *