Jakten på drivstoff – narsissismens motor

Vi er øverst i rovdyret narsissistens næringskjede. I likhet med oss, må narsissister ha næring for å fysisk overleve. Når vi ikke får nok mat og drikke, spiser for dårlig eller på andre vis sliter oss selv ned mentalt og fysisk, fungerer vi ikke optimalt. Vi må tilføre oss det som bygger oss opp igjen fysisk for å fungere igjen, og vi må hvile i tillegg for å lade batteriene. Det narsissister tror de må ha, som vi ikke trenger i den grad de gjør, er drivstoff for å opprettholde sin narsissisme de gjemmer sitt ekte Selv bak.
Uten tilstrekkelig drivstoff som går direkte til å opprettholde vrangforestillingene narsissisten har skapt gjennom sitt falske Selv, faller de sammen. Rettere sagt, narsissismen faller sammen. De vil da miste det forsvarsverket narsissisme er for deres skjøre ego, som lever gjennom en illusjon om at de er allmektige guder. Narsissister må derfor alltid ta hensyn til hvor mye drivstoff de har i øyeblikket for å fungere optimalt. Har de fått for lite påfyll av drivstoff, vil de gå inn i en form for dvale eller en tilsynelatende depresjon. På mange måter vegeterer de til de klarer å finne nye drivstoffkilder som vil få dem opp i full funksjon igjen.

Utdrag fra boken; «Sannheten seirer – når maskene faller».

 

Her kan du bestille bøkene om narsissisme og psykopati:

«Sannheten seirer»
Derfor er narsissister jævlige
Alt du bør vite om narsissister
Kvadrat banner

«Null kontakt & motmakt»
Avslør narsissister & deres flygende aper
Kvadrat banner

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *