Det ultimate oppslagsverk om narsissisme – Løp å kjøp!

Ole-John Saga har vært så vennlig å gi meg en bokanmeldelse på boken, «Sannheten seirer». Jeg ser det som en ære når det kommer fra en person som har dyp innsikt i psykopati og narsissisme selv. Han skriver:

Narsissisme og psykopati er hovedårsaken til at verden er som den, personlighetsforstyrrelser som har infisert samfunnet som et dødelig virus der kunnskap om disse forstyrrelsen er første fase i en vaksine mot dem som forhåpentligvis vil kunne få bukt med problemet på lengere sikt.

Mange har skrevet om dette problemet på mikro nivå, men nesten ingen har skrevet om denne livsfarlige trusselen på makro nivå. Nita Sweeney har gjort begge deler, på en spennende og lettfattelig måte plukker hun fra hverandre myter rundt narsissisme og setter en gang for alle skapet på plass slik at det ikke lenger er noen tvil om at det er snakk om parasitter i forkledd i menneskeskikkelser.

Denne boken er et MUST for lek og lærd, der de lærde også vil lære noe nytt, og jeg tar ikke hardt i når jeg sier at dette er den desidert beste og mest informative boken som er gitt ut på norsk som avslører narsissistenes innerste hemmeligheter. Mot kuler trenger man en skuddsikker vest, Anita sin bok virker på samme måten mot narsissister. Anbefales på det sterkeste!

Du kan lese hele anmeldelsen i hans blogg – her 

 

Her kan du kjøpe mine bøker på nett

«Sannheten seirer»
Derfor er narsissister jævlige
Alt du bør vite om narsissister
Kvadrat banner

«Null kontakt & motmakt»
Avslør narsissister & deres flygende aper
Kvadrat banner

 

2 comments for “Det ultimate oppslagsverk om narsissisme – Løp å kjøp!

  1. Gjest
    29. mai 2017 at 17:54

    Godt med alle «svarene» man finner! Skremmende hvordan enkelte personer opererer totalt fri for empati og hemninger. Kjempebra at dette kommer frem, slik at man klarer å se galskapen !!

  2. Anonym
    11. juni 2017 at 15:23

    Bra at disse tingene kommer frem, men bare synd det tar så mange år for mennesker og begripe hva de har vært utsatt for av ondskap. Det er bare skremmende hvor mye frekkhet og hensynsløshet enkelte mennesker har, og det er skremmende at det faktisk eksisterer da mennesker som er regelrett onde og sleipe parasitter. Parasitter som driver sitt voldelige følelsesmessige spill og eller som alle slike forstyrrete mennesker da er menneskerettighets forbrytere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *