Lær deg å «snakke narsissistisk»

Ikke alle kan unngå en narsissist i livet og gå null kontakt eller ha lite kontakt. For vi jobber med dem, har dem som familiemedlemmer, studiekamerater, naboer, kolleger og venner. Noen ønsker å forlate en narsissist på best mulig måte, andre har delt omsorg for felles barn med dem eller en sjef de vil slippe å bli angrepet av. Hvordan kan du best forholde deg til og kommunisere med en narsissist, slik at det blir minst mulig konflikt og støy? Slik at ikke de får presset frem viljen sin i ett og alt og får sabotert livet ditt mest mulig?

Jeg har absolutt ikke fasitsvar på dette, men har personlig testet ulike måter å kommunisere med dem på, med vekslende hell. Det er neppe noen fasitsvar på det heller, men det lønner seg å kartlegge narsissisten godt først. Vet du deres ønsker og behov og hva som får deres fasade og falske Selv til å strutte av stolthet, har du funnet de viktigste nøklene til å bruke dere egne metoder mot dem.

I denne videoen bruker jeg et kapittel fra «Null kontakt & motmakt», der jeg snakker om hva det betyr å «snakke narsissistisk» og hvordan kommunisere mest mulig effektivt med narsissister.

 

Her kan du bestille bøkene om narsissisme og psykopati:

«Sannheten seirer»
Derfor er narsissister jævlige
Alt du bør vite om narsissister
Kvadrat banner

«Null kontakt & motmakt»
Avslør narsissister & deres flygende aper
Kvadrat banner

 

 

 

8 comments for “Lær deg å «snakke narsissistisk»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *