Introduksjon til boken – «Sannheten seirer – når maskene faller»

Det er lenge siden jeg har laget en video eller skrevet ny blogg og det skyldes bokskriving i mange måneder. Nå er jeg ferdig og introduserer kapitlene i boken med litt informasjon. I tillegg forteller jeg at jeg har et mål om å lage video til Youtube 1-2 ganger i uken fremover. Tema bli narsissisme og psykopati, som vanlig. Du må gjerne komme med ønsker om tema du vil jeg skal ta opp.  Jeg kommer til å gå grundigere inn i materien utover våren og sommeren.

 

Her kan du bestille bøkene:

«Sannheten seirer»
Derfor er narsissister jævlige
Alt du bør vite om narsissister
Kvadrat banner

«Null kontakt & motmakt»
Avslør narsissister & deres flygende aper
Kvadrat banner

 

 

 

2 comments for “Introduksjon til boken – «Sannheten seirer – når maskene faller»

 1. 22. oktober 2017 at 18:00

  Hvorfor mener apekattene at Gullungen kan snakke høyt om problemene. Gullungen har det selvsagt mye verre. Det har jeg forstått at de mener. Og at Syndebukken som bare er så tragisk skal hjelpe Gullungen. Syndebukken har overhode ikke lov til å snakke høyt. De synes selvsagt bare synd på seg selv. Er det fordi de egentlig vet at Syndebukken blir mer mishandlet? Er det fordi de mener at Gullungen vil være lojal mot Narsissisten?

  • sweeney
   5. november 2017 at 22:57

   Hei Anonym!

   De vet at de ikke kan lure syndebukken helt, mens gullungen er villig til å tekke narsissisten fordi de får fordeler av det, eller slipper å bli behandlet som søppel og roten til alt ondt som syndebukkene tross alt blir. Gullungene er jo også et offer for den slemme syndebukken kan du skjønner, og vil alltid fremstille narsissistens vrangforestilling, bedrag og løgner om virkeligheten. på vegne av dem. Legg merke til hvordan gullunger ordlegger seg, likeså flygende aper for narospatene. Du vil gjenkjenne ord og formuleringer narsissister bruker, gjennom deres salige medløpere. De er alle stusselige, svake individer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *