Introduksjon til boken – «Sannheten seirer – når maskene faller»

Det er lenge siden jeg har laget en video eller skrevet ny blogg og det skyldes bokskriving i mange måneder. Nå er jeg ferdig og introduserer kapitlene i boken med litt informasjon. I tillegg forteller jeg at jeg har et mål om å lage video til Youtube 1-2 ganger i uken fremover. Tema bli narsissisme og psykopati, som vanlig. Du må gjerne komme med ønsker om tema du vil jeg skal ta opp.  Jeg kommer til å gå grundigere inn i materien utover våren og sommeren.

 

Her kan du bestille bøkene:

«Sannheten seirer»
Derfor er narsissister jævlige
Alt du bør vite om narsissister
Kvadrat banner

«Null kontakt & motmakt»
Avslør narsissister & deres flygende aper
Kvadrat banner

 

 

 

2 comments for “Introduksjon til boken – «Sannheten seirer – når maskene faller»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *