Narsissisters herjinger på arbeidsplassen

«De fleste går med på narsissistens spill. De fleste mennesker mangler integritet.»

En narsissist på en arbeidsplass kan gjøre mye ugagn og ubotelig skade. Jeg skal derfor forsøke å tegne et bilde av hvordan narsissister som regel slipper unna straff for sine ugjerninger på en arbeidsplass, hva slags metoder de bruker og hvordan «flygende aper» er viktige brikker i mishandlerens terror på jobb som ellers i livet.
Utdrag fra boken: «Null kontakt & motmakt».

Under finner du en video der jeg snakker om narsissister på arbeidsplassen.

 

Her kan du bestille bøkene om narsissisme og psykopati:

«Sannheten seirer»
Derfor er narsissister jævlige
Alt du bør vite om narsissister
Kvadrat banner

«Null kontakt & motmakt»
Avslør narsissister & deres flygende aper
Kvadrat banner

 

2 comments for “Narsissisters herjinger på arbeidsplassen

 1. Inger
  3. desember 2017 at 14:17

  Hei og tusen takk for all den gode informasjonen du deler om disse menneskene. Jeg har selv vært utsatt for narsissisters angrep flere ganger i ulike sammenhenger, men det er bare de siste to årene at jeg har funnet denne typen informasjon og skjønt at det finnes noe som heter narsissisme av denne arten du tar opp. Og det har også vært en lettelse for meg å vite at det ikke var meg og ikke noe jeg har gjort eller kunne gjort uansett. Har også opplevd disse menneskene på en arbeidsplass for noen år siden og det var grunnen til at jeg sluttet der. Med alt det jeg har lært om narsissisme i det siste, både fra deg og andre, har jeg skjønt mer og mer, og jeg har innsett ganske nylig hvordan spesielt en person jeg jobbet sammen med, løy for meg. Jeg trodde den gangen at det hun fortalte var sant, men det var det altså ikke. Hun fortalte blant annet at moren hennes og mannen hennes var alvorlig syke, noe de aldri har vært – og jeg lurer nå på om det var for å fiske etter informasjon fra meg om min familie? Jeg svarte aldri på det hun spurte om, men valgte allikevel å forlate arbeidsplassen til slutt fordi det var mye drama og baksnakking der i mange varianter. Og denne damen var involvert flere ganger i ulike svertekampanjer. Jeg mener å ha lest et sted at en måte å peke ut narsissister på jobben på, er at de baksnakker også sine egen menn og barn. Det gjorde også denne personen, men det var jo løgn… allikevel, temmelig sprøtt. Igjen, tusen takk for all den informasjonen du gir oss, jeg følger alltid med på din YouTube kanal og lærer mange viktige ting der, rett og slett livsviktige ting.

  • sweeney
   14. desember 2017 at 16:43

   Hei Inger!

   Takk for positiv tilbakemelding. For hver og en som skjønner mer og mer av dette, klarer å gå unna det eller minimere kontakt, har vi til sammen klart å ringe inn hvem disse individene faktisk er. For det er mye av jobben vi har å gjøre i årene fremover. Eksponere hvem de er. Hva de bedriver og hvordan de lyver og sverter, skaper en falske realitet, får oss skrullete slik at de kan få styre i fred videre.

   Du har nok gjort lurt i å forlate slike arbeidsplasser for er de først betent av en eller flere slike personer, blir det aldri fred. Berettigelsen de har til å gjøre hva de vil er enorm også.

   Som du skjønner er det ikke alltid lett å avsløre dem i starten. men underveis vil selv de skjulte narsissistene vise sitt sanne jeg om du pirker litt på fasaden. Den største feilen vi alle gjør er å godta eller tro på all informasjon vi får av andre. som vi ikke enkelt får verifisert eller tenker at vi burde verifiser. Som at denne damen sa at de rundt henne var alvorlige syke og ikke var. For oss noenlunde normalt tenkende er det hinsides umulig å finne på å lyve om noe sånt, derfor tror vi ikke andre kan gjøre det. Og ja, de snakker sjelden OPP andre med mindre de vil triangulere deg med noen. Altså så splid eller skape sjalusi. De pleier å ha mer enn nok kritikk og negativitet å slenge om seg, også gjerne om sine nærmeste. Min mann er så flink til xyz, MEN han bruker så mye penger på hobbyen og alkohol. feks.

   Ta godt vare på deg selv og jeg ønsker deg en finfin avslutning på dette året!

   Klem Anita

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *