Narsissister og Sex – somatisk/cerebral myter & sannheter

Hvordan bruker narsissister sex for å lokke, straffe og belønne sine bytter? Er det sant at alle narsissister er ville sexdyr som yter den beste sexen som fins?
Det er mange typer narsissister også når det gjelder sex og seksualitet. Den somatiske som dykrer kroppen og bruker sex for å lokke et bytte i nettet, og den cerebrale som bruker intellektet og kunnskap for å besnære et bytte i nettet. Alle typer narsissister ser på oss som sexleketøy de kan gjøre hva de vil med, ror vi er og blir objekter.

Den somatiske lurer og bedrar med kroppen, fasaden, materielle goder og sex, mens den cerebrale narsissisten er lite interessert i sex og bruker intellektet som lokkemat og våpen. I denne videoen snakker jeg om hvordan disse 2 grunntypene narsissister bruker sex og sekualiteten for å få drivstoff og narsissistisk forsyning på ganske ulike måter.

 

 

Her kan du bestille bøkene:

«Sannheten seirer»
Derfor er narsissister jævlige
Alt du bør vite om narsissister
Kvadrat banner

«Null kontakt & motmakt»
Avslør narsissister & deres flygende aper
Kvadrat banner

 

 

2 comments for “Narsissister og Sex – somatisk/cerebral myter & sannheter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *