Narsissister og Sex – somatisk/cerebral myter & sannheter

Hvordan bruker narsissister sex for å lokke, straffe og belønne sine bytter? Er det sant at alle narsissister er ville sexdyr som yter den beste sexen som fins?
Det er mange typer narsissister også når det gjelder sex og seksualitet. Den somatiske som dykrer kroppen og bruker sex for å lokke et bytte i nettet, og den cerebrale som bruker intellektet og kunnskap for å besnære et bytte i nettet. Alle typer narsissister ser på oss som sexleketøy de kan gjøre hva de vil med, ror vi er og blir objekter.

Den somatiske lurer og bedrar med kroppen, fasaden, materielle goder og sex, mens den cerebrale narsissisten er lite interessert i sex og bruker intellektet som lokkemat og våpen. I denne videoen snakker jeg om hvordan disse 2 grunntypene narsissister bruker sex og sekualiteten for å få drivstoff og narsissistisk forsyning på ganske ulike måter.

 

 

Her kan du bestille bøkene:

«Sannheten seirer»
Derfor er narsissister jævlige
Alt du bør vite om narsissister
Kvadrat banner

«Null kontakt & motmakt»
Avslør narsissister & deres flygende aper
Kvadrat banner

 

 

2 comments for “Narsissister og Sex – somatisk/cerebral myter & sannheter

 1. AA
  26. mai 2017 at 11:53

  Takk
  Jeg fant for ikke lenge siden spalten din, og det åpnet øynene mine for hvilket forhold jeg har stått i (i 30år), fra jeg var 15 år…..
  Jeg fikk endelig svar på hva følelsen jeg har hatt var. Nå tre år etter skilsmissen er jeg ennå ikke fri fra han. Men nå vet jeg hva han er og hvordan jeg skal forholde meg. Det er utrolig vanskelig da makthen han har over meg sitter som en klype i ryggmargen, og viljen etter å lystre han fortsatt kommer krypende.
  Pga av tre barn, er det ikke mulig å gå NK.
  Kjenner meg igjenn i beskrivelsen din her vedr. sex. Hos han var det grensene mine han visket ut…presset igjennom stadig nye ting; gruppesex, partnerbytte, andre menn….. under mottoet at «det du ikke har prøvd, vet du ikke om du liker». Ett nei var aldri et nei! Og likte du det ikke etter å ha forsøkt, var det det feil med settingen/typen/paret…
  Nå ser jeg alt klarer, og han er roten til alt ondt…
  Takk, Anita!

  • sweeney
   27. mai 2017 at 14:36

   Hei AA!

   Det er som regel både vondt og godt å skjønne bva man har hatt i livet sitt. Det er som å ha en ukjent sykdom man lider av og ingen finner ut av – til de plutselig skjønner.

   Det tar som regel tid å vikle seg ut av deres makt, fordi de har bundet oss til seg traumatisk over tid. Kald, varm. fjern, nær, snill, slem, slem slem. De gjørs på å oppføre seg uberegnelig og ustadig voerfor oss for at vi skal hige etter de gode tidene igjen. De kommer i små dryppe etter første devaluering. men aldri noensinne slik det var.

   Jeg forstår du ikke kan gå NK med en person du har barn med, men du kan gå lav kontakt. Jeg skriver inngående om dette i min siste bok, for jeg vet hvor vanskelig det er å virkelig fatte at de ikke er som oss, tenker som oss, handler som oss eller faktisk bryr seg om oss. Med LK, setter DU premissene for all kontakt og du trenger ikke å ha direkte kontakt med vedkommende heller. De vil alltid gjøre opprør mot grenser og spesielt grenser som fratar dem makt over deg. Jo mer standhaftig og konsekvent du er – i tillegg til å være en gråstein – altså ikke vise noen følelsemessige reaksjoner på deres galskap, desto mindre makt vil de ha over deg. Tikl slutt har DU all makta over ditte eget liv igjen. 🙂

   Vær stolt av at du har kommet deg ut tross alt og har livet i behold. Det er kun de aller sterkeste som overlever dette. Bli sint – skikkelig eitrndes forbanna på hva du har blitt utsatt for. Vi har alle blitt lurt trill rundt og med en totalt egoistisk agenda fra deres side. De har tråkket på oss, krenkete, løyet, bedratt, svertet og verre. De har stjålet av våre liv på totalt falske premisser og de burde aldri mer slippe ustraffet unna.

   Kunnskap er makt når det gjelder disse fiolka. Jo mer du skjønner, desto sterkere står du imot dem. De fleste som er utsatt for dem 1 gang i livet vil trekke til seg andre også. Du vil etter hvert skjønne hvordan du kan unngå helt mennesker som kun ødelegger livet ditt.

   Ta godt vare på deg selv!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *