Utsatt for ondskap

Mange tidligere utsatte for narsissister og psykopater vil uten tvil si at de er onde mennesker. Jeg er en av dem. Ondsinnede handlinger er en del av narsissistenes repertoar. Å destruere andres liv, knuse sine ofre og løpe inn i skyggene for å gjemme seg fra sannheten om seg selv og sine egne onde handlinger, er noe de alle gjør uten unntak. Har de gjort urett, skadet eller mishandlet noen, vil de aldri noensinne innrømme det. Da innrømmer de at de er feilbarlige, og de vil heller knuse andre enn å innrømme at de er like uperfekte som resten av oss. I denne videoen lar jeg en ekte narsissist snakke om ondskapen, og du som har opplevd dette vil ikke bli forskrekket.

1 comment for “Utsatt for ondskap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *