Utsatt for ondskap

Mange tidligere utsatte for narsissister og psykopater vil uten tvil si at de er onde mennesker. Jeg er en av dem. Ondsinnede handlinger er en del av narsissistenes repertoar. Å destruere andres liv, knuse sine ofre og løpe inn i skyggene for å gjemme seg fra sannheten om seg selv og sine egne onde handlinger, er noe de alle gjør uten unntak. Har de gjort urett, skadet eller mishandlet noen, vil de aldri noensinne innrømme det. Da innrømmer de at de er feilbarlige, og de vil heller knuse andre enn å innrømme at de er like uperfekte som resten av oss. I denne videoen lar jeg en ekte narsissist snakke om ondskapen, og du som har opplevd dette vil ikke bli forskrekket.

1 comment for “Utsatt for ondskap

  1. Anonym
    2. mai 2017 at 04:24

    Veldig bra du tar opp dette som de færreste velger og reflektere over, nemlig at det kan finnes såpass onde mennesker som du beskriver. Det skal mye til for og bare innrømme for seg selv at det kan eksistere slike som er i utganspunktet onde, og er jo derfor de får så mye makt. Når det gjelder disse menneskene, burde det ikke vært noen form for lovendring som bidro til at vi alle ble beskyttet mot slike mentalt syke personene? Eller kanskje det burde opprettes et eget behandlingssenter for disse schizofrene personene. Skremmende verden men bra det stadig blir mer informasjon om disse farlige menneskene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *