Psykopatene styrer verden – la oss ta tilbake makten

«Hvorfor er det sånn at uansett hvor mye intelligens og godhet vi ser i verden, så er det allikevel krig, lidelse og urettferdighet ? Uansett om man har en kreativ plan, ideologi, eller en filosofi som kloke hjerner har utarbeidet, så står vi på stedet hvil eller mer korrekt, jo verre blir tilstanden. Siden tidenes morgen har denne tilstanden gjentatt seg om og om igjen.

Svaret er at sivilisasjon, slik vi kjenner den, for det meste er en konstruksjon skapt av psykopater. All sivilisasjon, vår inkludert, har blitt bygd på slaveri og massemyrderier. Psykopatene har spilt en stor rolle i utviklingen av vår sivilisasjon fordi de er skapt til å lyve, drepe, jukse, stjele, torturere, manipulere, og generelt påføre andre mennesker store lidelser uten å føle anger eller få dårlig samvittighet, og på den måten kan de etablere en egen følelse av sikkerhet/trygghet gjennom dominans.

Sivilisasjonens første stammehøvdingen som med suksess hjernevasket en hær så han fikk kontroll over massemordere, var med all sannsynlighet en genetisk psykopat. Siden denne betydningsfulle oppdagelsen har psykopater hatt en betydningsfull fordel overfor ikke-psykopater i kampen om makt i sivilisasjonens hierarki – spesielt i militære hierarkier.

Bak den tilsynelatende galskapen den moderne historie ser ut til å framvise står psykopatene som kjemper for å bevare sin uforholdsmessige makt. Og mens deres makt vokser i styrke og blir enda mer truende, så blir også psykopatene enda mer desperate. Vi er vitne til en forhelligelse av deres verden – der de overlappende kriminelle syndikatene som lurer over det ordinære samfunnet og loven like under lurer under det.»

Denne artikkelen er oversatt av Ole-John Saga og kan leses i sin helhet i hans egen blogg. 

Originalartikkelen på engelsk av Clinton Callahan finner du her

 

 

Bestill boken: «Null kontakt & motmakt
Narsissister, medløpere & flygende aper»
Hvordan avsløre og forstå narsissisme!
Kvadrat banner

2 comments for “Psykopatene styrer verden – la oss ta tilbake makten

 1. Anonym
  25. desember 2016 at 16:51

  Vi blir veldig psykopatisk ytre styrt. Nedtrykt av tonnevis av normer, regler, grenser, sperrer og låser for å bli utnyttet og brukt slik at den psykopatiske makten kan hevde seg. Vi blir hjernevasket til å tenke hva som er oppegående. Det er nok og bare kikke på dagens skolesystem. Du skal f.eks være flink i matte, norsk og engelsk. Da er du ett geni. Det blir lite tilrettelagt for at en skal lære seg å bruke sin egen hjerne. Hva er det de store geniene har gjort? Det er strengt forbudt å gi seg F…! Da er en en taper. Men det er jo da en bygger opp det ekte selvbildet!Nei, du må ha som det store mål her i livet og være en A4. Finne prinsen/prinsessen, bygge deg ett slott, ha luksusbiler, perfekte barn, gjøre en karriere som psykopatene får all kreditt for osv. Men egentlig, bryr det oss?
  90% går vi for å bruke av venstre hjernehalvdel.Tall, ord og logikk. Det ytre. Vi er roboter styrt av en fjernkontroll. Skal utnyttes og brukes. Bli overstyrt og regjert etter å slavisk følge alle de ytre kravene.Full kontroll, makt og oversikt. Da er vi vellykket. Da er vi oppegående. Hva med høyre hjernehalvdel. Våres egen hjernehalvdel? Nei, glem den. Du har ikke noen egen hjerne. Våger du å bruke den. Være åpen og ærlig om ditt eget indre, da skal du skammes. Må for all del ikke ødelegge det påtvungede falske skuespillet.Da har du psykiske problemer. Det ekte mennesket har etter dagens normer psykiske problemer. Hvis en f.eks hadde sprunget naken på gaten og danset tango, så hadde en blitt stanset av politiet. Det ekte mennesket bryr seg ikke om klær. Det har masse fantasi og kreativitet. Det lever her og nå og kikker fremover. Det sanne mennesket er sint, har hat, er bitter osv. Vi er ikke bare blide og glade.Vi tror at psykologi er å sitte å prate med en psykolog som skal gi oss svaret på alt. En skal kave og streve med å leve opp til de ytre kravene. Det skal være det store målet. Men da gjør en jo den samme feilen igjen! Hva med å f.eks male ned det en føler akkurat her og nå. Gi seg F…! Klaske malingen ned. Gi seg blaffen i hva andre måtte mene, synes, tenke og tro. Få det ut. Bruke sin egen, sanne, ekte hjerne. Bygge opp det ekte selvbildet som er tabu i dagens samfunn. For da er en ikke så lett og styre og ha full makt og kontroll over.
  Det samfunnet må sette igang med er Friskvern. Det vil si og prioritere at hjernehalvdelene er i balanse! Åh! Da vil psykopatene bite negler.

  • Sweeney
   3. januar 2017 at 17:29

   Hei Anonym!

   Det er akkurat slik du forteller. Psykopater og narsissister eller det kristne anser som demoner og satanister, styrer og kontrollerer denne verden: Jo før folk flest innser det, desto raskere kan vi fra ta dem denne makten og kontrollen. Og begynne den møysommeige oppgaven å lære oss alle å tenke annerledes slik at de aldri mer får denne type kontroll over verden og individer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *