SERIE #3 Er narsissister KROPPSFIKSERTE GENIER?

Her er siste del i serien om ulike typer narsissister og kjennetegn og siste gang jeg tar for meg dette. I neste runde av kjennetegn på N/P, blir det dyptpløyende og med Dr. Ramani som underlag. Hun er en av mine yndlingsterapeuter på nett, og har tatt for seg et 20-talls ulike typer i sin Youtube kanal. Til dere som er brukbare i engelsk, er hun virkelig verdt å høre på generelt.

I dag snakker jeg om offer narsissister, cerebral narsissister, somatiske narsissister og elite narsissister.

Offer-narsissistene hovedsakelig blant underklasse narsissistene og en sjelden gang fra middelklassen, men aldri fra overklasse narsissistene selv om de også spiller på offerrollen når det gagner dem.

Cerebrale narsissister vil du ikke finne blant underklasse narsissistene. Likevel kan offer underklasse narsissister være lite interessert i sex og slik sett minne om en cerebral narsissist. Middelklasse narsissistene som er cerebrale vil være kløktige med ord og kunne gjøre stor skade, men mangler den beregnende ondskapen de store elite narsissistene har. Den store elite cerebrale narsissisten er svært manipulerende, bruker «flygende aper» og nettverket sitt maksimalt og skjuler sitt sanne jeg svært godt. De er med andre ord som regel skjulte narsissister. I tillegg vil denne type narsissist lyve mer enn de andre typene, selv om alle narsissister er løgnere.

Somatiske narsissister finner du heller ikke blant underklasse narsissister som er somatiske, fordi de ikke bryr seg nok om utseende og fysikken, verken omgivelsene eller fasaden, og de fungerer på lavgir. Middelklasse, somatiske narsissister vil du finne flust av, som er opptatt av fasaden og utseende og bruker sex for å nedlegge bytte etter bytte. De vil likevel mangle utholdenheten og ondskapen til de store somatiske narsissistene som er gjennomgående forfengelige, tror de er uimotståelige for alle og har en enorm sexlyst de bruker aktivt for å bedøve byttet og holde dem under kontroll. Når deres ondsinnede natur viser seg, trekker de tilbake all seksuell aktivitet eller tvinger den utsatte til sex de slett ikke vil ha eller voldtar dem. Promiskuøs er et ord som alltid følger en somatisk narsissist uansett klasse.

Elite narsissisten kan du finne blant middelklasse elite narsissister, men det er ikke vanlig. Som regel tilhører de overklassen og er selvsagt blant de ondeste, mest utspekulerte, skjulte narsissistene av de alle. Disse individene er de som klatrer målrettet, ambisiøst og blodtørstig etter makt i samfunn og hierarki der de kan få kontroll over flest mulig mennesker.
Deres nettverk er gjerne store og mektige og dermed får de nesten ubegrenset drivstoff fra ulike kilder, slik at de kan opprettholde et høyt funksjonsnivå. De går altså på høyoktan bensin mesteparten av tiden som driver deres raske og råflotte Ferrari eller Porsche, smidig og lett fremover til mer og mer makt og rus.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *