LIKEGYLDIGHET til N/P og etterspillet

Vi går mot slutten av et krevende år for folk flest og jeg ønsker å avslutte det med håp og samhold. Håp er det som holder mennesker oppe, gir oss troen på at det nytter å gå videre. Og nettopp håpet vårt er det narsissister & psykopater utnytter til det groteske. De vet hvordan de skal lulle oss inn i en forestilling om at alt vil bli så mye bedre om de får første og siste ordet og du gjør som de sier og befaler. Håpet jeg snakker om er den hver og en av dere gir ved å ikke gjøre som disse befaler, og i tillegg blir fullstendig likegyldig til deres liv og hvordan de har det. Er det mulig? Ja!

Etterspillet de fleste må gjennom etter narsissistisk mishandling er krevende og kan ta måneder og år å komme seg gjennom. Vi må likevel skille mellom følelser og tanker du har mens du bearbeider mishandlingen du har erfart, og evnen til å gi fullstendig blaffen i narsissisten eller psykopaten du hadde i livet. Om du tilgir dem eller ikke spiller heller ingen som helst rolle for å oppnå likegyldighet til disse individene. Når du er ute av relasjonen og har oppsøkt kunnskap og vil ha innsikt selv om det smerter, har jeg tro på at du tar tilbake all makt de hadde over deg. Du kommer dit at du føler deg fri fra tankeviruset disse individene sprer, samtidig som du bryr deg katta om de har det godt eller vondt. Det er en seier virkelig verdt å feire!

Er det rett eller galt å bli likegyldig? Hva er hensikten? Er det mulig å bli likegyldig og samtidig ha negative og vonde tanker og følelser rundt mishandlingen du erfarte? Ellers vil jeg bruke anledningen til å takke alle som har krysset min vei og lagt igjen dype hjertespor i 2021, selv om utgangspunktet har vært vanskelig og vondt. Jeg ønsker å gi håp til alle som strever mer eller mindre alene ut av bakvendtland og til alle dere som standhaftig står på barrikadene og sprer kunnskap, informasjon og erfaringer. Takket være din modige stemme, lærer flere og flere mennesker hva narsissisme & psykopati handler om. Livsviktig kunnskap og forståelse i den verden vi lever i nå.

Hver og en av dere trengs til å snu denne båten i en annen retning. Din stemme og ditt bidrag er enormt viktig og verdifullt, husk det. Og selv om mange av dere går denne veien veldig alene i hverdagen, er vi millioner som forstår og står sammen likevel.

Hjertelig takk, og de beste ønsker for resten av året og året som kommer. Jeg gleder meg til reisen videre med dere! Ja, jeg gjør det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *