Narsopati på MIKRO vs MAKROnivå

Så lenge jeg snakker om de nære forhold og all skaden narsopater kan gjøre mot enkeltindivider i parforhold, vennskap, familiemedlem osv, er utsatte lutter øre. Når jeg snakker om hvordan de kan snu hele nettverket ditt mot deg via svertekampanjer -ja også dine egne barn, eller skvise deg ut av arbeidsplassen der selv din kjæreste kollega snur deg ryggen selv om de vet du er uskyldig. Eller om hvordan de lyver patologisk uten å kny fordi de mangler samvittighet og forråder hvem det måtte være for å slippe å ta ansvar. Eller hvordan de kan leve dobbeltliv, med flere partnere med familier i årevis uten å bli oppdaget. Eller til dere som har erfart at de forfølger deg og dine i årevis etter et forhold, hacker seg inn i alle dine elektroniske enheter og overvåker ditt hjem, bilen din og hvor du går og står, stopper de der?

Jeg har i årevis snakket om hvordan noen få mennesker statistisk sett på denne jord, kan skade hele familier, slekter, vennskap, forhold og arbeidsplasser. Så langt jeg er i stand til det, har jeg også forklart hvorfor de er slik og hvordan de klarer å manipulere og bedra oss så voldsomt. Straks jeg løfter blikket fra mikronivå og trekker paralleller til større sammenhenger på makronivå, som politikken, staten, NAV, det offentlige, BV, rettsvesenet også privat som offentlig sektor, steiler noen og mange blir helt stumme. Da bedriver jeg konspirasjoner og folk er rystet.

Til dere som har erfart at bv, sakkyndig og dommer trodde på din narsopatiske eks over deg i forhold til barna, som tapte arvesaken der de rasket til seg alt med løgner og bedrag, eller som har blitt forfulgt i systemet, blitt mishandlet i psykiatrien eller har blitt svertet bort fra det meste du eier og har, tror dere dette stopper på mikronivå? Gjennom disse offentlige instansene har vi allerede beveget oss inn på makronivå, husk det.

Til dere som har erfart blodig alvor med slike individer og vet hvilken enorm destruksjon de kan påføre andre spør jeg, hvor er den mystiske grensa dere mener narsopater ikke krysser når det gjelder å albue seg til toppen av hierarki, maktposisjoner med mer? Om de klarer å narre så mange på mikronivå, hvorfor skulle de ikke på makronivå? Når så mange rundt deg og i samfunnet generelt ikke skjønner seg på dette, hvorfor skulle ikke narsopatene ha fritt leide helt til topps?

Så lenge vi LAR dem og HJELPER dem og TIER vil de fortsette. En ekte narsissistisk psykopat, HG Tudor sier:

«Mens vi anser oss selv som allmektige, mektige og altovervinnende, er det fortsatt faktum at vi ikke får gjort mye av det som kreves for å samle drivstoffet (narsissistisk forsyning) vårt, utføre våre konspirasjoner og utøve kontroll, uten hjelp fra våre støttespillere (flygende aper & medløpere). Dette er menneskene som danner narsissistens hær. Å få støttespillere er viktig for oss og det er ikke vanskelig for oss å skaffe….»

Fordi de kjenner oss og alt for få kjenne DEM, kan de skaffe seg nye soldater til deres hær. Så hva kan vi gjøre hver for oss og sammen for å endre denne dynamikken?

– Bruk stemmen din og snakk åpent om tema til tross for eventuell motstand

– Lære kjennetegn på narsissister & psykopater og lignende personlighetsstiler

– Del kunnskapen og erfaringene med andre

– Oppsøk likesinnede og dann støttegrupper

– Lær din egen sårbarhet og dine svakheter å kjenne, det hjelper mot andres manipulasjon

– Husk at de er en minoritet og er ekstremt feige

– Husk at narsopater ikke bestemmer over livet ditt med mindre du tillater det

Stå opp med oss andre og si NOK er NOK og vis det!

Tidligere podcast om makronivå: Ekstreme tider i karantene – 24. mar. 2020 https://www.youtube.com/watch?v=LrnXhOpEYzM&t P.A.N.D.E.M.I.S.K. hjernevask – betraktninger fra husarrest – 12. apr. 2020 https://www.youtube.com/watch?v=p4dlitjyIDk Når hele verden er i bakvendtland – 14. okt. 2020 https://youtu.be/vcmI23uezmc

1 comment for “Narsopati på MIKRO vs MAKROnivå

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *