Slik misbruker de vår empati

Hovedgrunnen til at narsopater klarer å lure oss og få et overtak, er at de kjenner vår adferd, tankegang og emosjonelle reaksjoner inngående. De vet hvordan vi fungerer etter livslang observasjon, mens majoriteten av menneskeheten ikke skjønner hvordan de fungerer og hvorfor. Dette gir narsopatene en enorm fordel de vet å utnytte og misbruke uten skrupler. Jo flere de skader i oppveksten og manipulerer ellers i samfunnet, desto flere blir (lang)varig såret og traumatisk bundet til en voksende narsissistisk ukultur som sprer seg som et virus i vår tid. Selv om de er et mindretall og er etter min mening de feigeste på denne jord, har de enorm makt i verden nettopp fordi de samvittighetsløst lyver, bedrar og manipulerer andre i deres endeløse narrespill. De elsker å få makt og kontroll ved å spre frykt, skape konflikter og trøbbel, lyve, bedra, manipulere og så splid og ufred mellom mennesker, og vår kunnskapsløshet om dem er hovedårsaken til at de lykkes som de gjør.

Derfor fortsetter jeg å snakke om narsissisme og psykopati, for at flere skal skjønne at de ikke er som oss og aldri blir det. Deres personlighetsforstyrrelse forsvinner aldri, og de er verken snille eller gode uansett hvor mye de later som. Å mele sin egen kake er deres eneste mål og de vil fortsette å lure og bedra stadig flere, til mange nok lærer å gjennomskue og kjenne deres adferd og sier nok er nok.

I denne podcasten går jeg mer i dybden på 8 egenskaper og kvaliteter vanlige mennesker har, som narsissister og psykopater higer etter å misbruke. Som tillit til hverandre, empati, anstendighet, moral, høflighet og troen på at andre vil oss godt i utgangspunktet. Narsopater forakter disse egenskapene og fryder seg over å kunne misbruke dem til å få innpass i våre liv som emosjonelle parasitter som sakte, men sikkert spiser oss opp innvendig og huler oss ut til tomme skjell som de selv er.

Jeg bruker den narsissistiske psykopaten H.G. Tudor som underlag, nettopp fordi han utilslørt elsker å avsløre narsopaters tankegang og overlegenhet fra bakvendtlandet de lever i. Og ved å avsløre sin egen art som han sier, ved å gi oss vanlige mennesker våpen til å vinne over dem, viser han i praksis at hans art verken er lojale mot sine egne eller oss. Tudors hjemmeside: https://narcsite.com/

Tiden er inne for at vi alle bruker vår stemme og deler kunnskap!

1 comment for “Slik misbruker de vår empati

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *