Hva flygende aper og medløpere sier til deg

Det er på tide å besøke flygende aper og medløpere igjen fra en litt annen vinkel. Du som har fått brukbar kunnskap om dette tema, trenger kanskje å lære kjennetegn på hva medløpere og aper sier til deg, som avslører hvor deres lojalitet ligger. De røper nemlig måten de tenker på og hvem de tjener med en rekke typiske utsagn. Som at narsopaten hadde en veldig vanskelig barndom, derfor må du overse det han eller hun gjør mot deg. Narsopaten mente ikke det de sa, du har nok misforstått og dermed har de blitt tankelesere også. Du må huske på at narsopaten er da SÅ glad i deg, kan du ikke vektlegge det? Du må lære å tilgi dem, og ikke være så negativ. Eller apen sier at narsopaten slett ikke har behandlet dem dårlig eller gjort dem vondt, og dermed må det være deg det er noe galt med som ikke har et like uproblematisk forhold til dem.

Flygende aper og medløpere, løper narsopatens ærend, de støtter dem, beskytter dem, hjelper dem frem i livet, noen av dem lyver om og for dem, og de er mellommenn og kvinner for dem. Vi snakker om ja-menn og ja-kvinner som på ulike måter har fordeler av å tjene narsopatens ønsker, ved å devaluere, diskreditere deg og spille på din empati. Akkurat som narsopatene selv gjør. I den prosessen er medløperne ofte med på brutal en virkelighetsforvirring (gaslighting) av deg, de bidrar til fremtidsforsfalskning og de spiller på din samvittighet og skyldfølelse for at du ikke skal stille krav til eller konfrontere narsopaten, for de skal da ikke stå til rette for noe. Med andre ord dikterer de hvordan du skal føle, reagere og håndtere mishandlingen du blir utsatt for og det har de ingen rett til. Du bestemmer hvor dine grenser går, hvor mye du vil tåle av andres dårlige adferd og behandling av deg og når nok er nok.

I dagens podcast kommer jeg med en rekke eksempler på hva medløpere og flygende aper sier, som avslører dem og hvorfor de inntar den rollen. Samtidig tipser jeg om artikkelen under som forklarer hva manipulering er. 7 måter folk kan manipulere deg på uten at du skjønner det https://utforsksinnet.no/7-mater-manipulere-deg-uten-skjonner/

Husk å dele denne podcasten eller andre slik at flere kan få kunnskap! Takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *