Forskjellen på narsissisme og narsissistiske trekk

Selv om vi lever i en veldig utpreget narsissistisk tid, der narsissistiske verdier blir hyllet og fremhevet som selfie-kulturen, er det lett å stemple alle med trekk av narsissisme, for å være patologiske narsissister. Slik er det ikke.

Etter min mening er det heller ingenting som trenger å hete sunn narsissisme, for det å utvikle narsissistisk personlighetsforstyrrelse (NPF) er på ingen måte positivt eller sunt verken for narsissisten eller de som lever tett på dem. I denne podcasten forsøker jeg å klargjøre viktige forskjeller på det å ha trekk av narsissisme, som vi alle kan ha, og det å ha en fullt utviklet, alvorlig personlighetsforstyrrelse som NPF. De samme prinsipper gjelder også for psykopati.

Husk å dele denne podcasten eller andre slik at flere kan få kunnskap! Takk!

2 comments for “Forskjellen på narsissisme og narsissistiske trekk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *