Det blir verre før det blir bedre

I denne podcasten åpner jeg et ormebol, derfor skal jeg snakke mer om mulige scenario underveis. Fordi veldig mange opplever at når et forhold med disse er over, blir ting mye verre enn før. Noen går tilbake til narsopaten av samme grunn, for at livet skal bli mer forutsigbart igjen, enda det som regel var ille før bruddet. Noen føler det er lettere å vite hvor narsopaten er enn ikke. Problemet er at for hver gang en narsopat gjør det slutt, eller kaster deg ut av livet og hoovrer deg tilbake, blir deres adferd verre og mishandlingen likeså. Det er en tap – tap situasjon for deg. Dette gjelder ikke bare romantiske forhold, men alle nære forhold med narsopater.

La meg understreke at ikke alle opplever at det blir verre før det snur. Mange narsopater, spesielt de middels til lavtfungerende er ekstremt feige. Har de minste mistanke om eller verre har fått vite at du har gjennomskuet dem og kanskje sitter på info om dem de slett ikke vil andre skal ha, løper de over alle hauger og forblir borte. Som regel.

Den andre siden av saken er de ofte høytfungerende narsopater som «aldri» gir seg etter at forholdet er over. Spesielt ikke om DU gjorde det slutt eller snudde ryggen til dem. Det tålereres ikke og må hevnes. De fleste av dem vil uansett sverte deg i sitt eget nettverk, og noen vil dessverre klare å sverte deg i ditt eget også. Er det barn i bildet kan det bli årelange drakamper med runder i retten, eller narsopaten stikker og bryr seg katta om mer kontakt med barna sine.

Når du initierer et brudd med en narsopat og de ikke har en erstatning klar, blir de desperate, rasende og hevngjerrige. DE skal bestemme når noe er over ikke du! Til syvende og sist vil jeg påstå at å leve uten narsopater tett inn i hverdagen din, vil alltid være bedre enn det motsatte. Og jeg vil påstå at vi kan lære oss å ikke la dem terrorisere oss på veien til vår egen frihet om de stalker oss på nett, prøver å hoovre oss eller ghoster oss.

I dag er jeg innom denne problematikken som gjør at noen vegrer seg for å avslutte forhold med narsopater og noen angrer på at de selv gikk, som følge av deres galskap etterpå.

Husk å dele denne podcasten eller andre slik at flere kan få kunnskap! Takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *