Liste 2 over podcast om narsissisme/psykopati i Frilanser kanalen fra og med 2020

Her er en oppdatert oversikt over alle videoene du finner på kanalen «Frilanser» i Youtube om narsissisme og psykopati. De er kategorisert etter de eldste først. Under hver podcast finner du en tekstboks med en innledning til videoen, samt annen informasjon som mailadressen min og hvor du kan få kjøpt bøkene mine.

I noen av podcastene har jeg brukt deler av de to første bøkene om narsissisme som underlag, men de fleste video er improvisert uten manus. Jeg er lidenskapelig opptatt av å formidle dette tunge, mørke tema på enklest mulig måte og samtidig være autentisk. Jeg er den jeg er i øyeblikket om det er i Youtube eller hjemme hos meg selv.

Oppdatert 10. mars 2020

Liste over video ut året 2019:

134. Ta et standpunkt i 2020

135. Å konfrontere en narsopat eller ikke

136. 6 mennesketyper de jakter på – narsopat-magneter

137. Høy på seg selv

138. Det blir verre før det blir bedre

139. Det blir verre før det blir bedre (2)

139. Hva gjør du etter en svertekampanje

141. Stillheten og tomrommet etterpå

142. GASLIGHTING – alvorlig psykisk mishandling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *