Memes – ord som kan gi styrke og klarhet på veien

Jeg har lært at når noen sier, «Hev deg over det» og «Ikke gå ned på deres nivå», er det gjerne kodeord for, forbli taus, ikke ansvarliggjøre mishandlere, stå aldri opp for deg selv. La dem mishandle deg passivt, slik at du virker mer moralsk og moden.
Det er ikke VÅR moral og modenhet det burde stilles spørsmål ved. Vi har alltid vært den voksne part og vil fortsette å være det uavhengig av om vi reagerer på eller svarer en mishandler etter at de har pint, plaget og mobbet oss i årevis.
«Shahida Arabi»


Narsissisters bønn

Yndige demon, du som besitter min sjel!

La din umåtelige sluhet holdes hellig.

La mitt prektige enevelde komme.

La min vilje skje på bekostning av andre.

Oppfyll i dag mitt umettelige behov for beundring.

Jeg vil aldri innrømme min skyld, slik jeg heller aldri vil føle

Annet enn likegyldig forakt overfor de jeg forråder.

Led meg gjerne inn i fristelse,

Men frels meg fra mitt ansvar.

For alt handler om meg,

Bare meg og mine behov i all evighet.

Amen

Forfatter ukjent

——————————————————————–

Narsissister og psykopaters mantra

Det skjedde ikke

Skjedde det, var det ikke så ille

Var det ille, er det ikke noe å bry seg om

Er det noe å bry seg om, er det ikke min feil

Var det min feil, mente jeg det ikke

Og mente jeg det

Fortjente du det

________________________________
1 comment for “Memes – ord som kan gi styrke og klarhet på veien

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *