Karakterdrap – på veien til svertekampanjer

Karakterdrap og svertekampanjer er søskenbarn i samme verktøykasse av mishandling og terror og noe av det mest ondsinnede narsissister bruker for å ødelegge et offers navn og rykte. Gjennom slike tiltak opprettholder de sin egen falske fasade og pleier samtidig offerrollen de vil andre skal kjøpe.

Å sverte noen er ett av narspopatenes sterkeste våpen i krigen mot en utsatt de er i ferd med å miste kontrollen over fordi den utsatte er i ferd med å gjennomskue dem eller stikke av. Eller som narsopaten er misfornøyd med og vil bli kvitt, fordi den utsatte ikke leverer bra eller tilstrekkelig nok drivstoff lenger og gjennom en ondskapsfull svertekampanje eller karakterdrap kan narsissisten redde sitt eget skinn, fremstå som en uskyldig engel, ødelegge mest mulig av livet til den utsatte og tanke opp mengder av drivstoff i prosessen. Ett av deres lumske talenter er å skifte fokus fra seg til andre, spre forvirring og frykt som bidrar til at du og andre går på tå hev. Da rekker du ikke å tenke over alle de logiske bristene de serverer eller oppdage løgnene de rundthåndet deler ut i hytt og pine.

Å sverte en utsatt til det ugjenkjennelige er et høydepunkt i narsissistens såpeopera, en mulighet til å briljere på livets scene og fremføre det skuespillertalentet de måtte ha til fingerspissene. Manuset de har skrevet eller planen de har lagt, blir fulgt i så stor grad av menneskene de involverer i dramaet, at det genererer store mengder narsissistisk forsyning. Jo mer de slurper i seg, desto mer uovervinnelige føler de seg.

I denne delen forklarer jeg hva hensikten med karakterdrap er og hvordan narsopater manipulerer andre til å bidra til svertingen av deg på begge sider av bordet.

https://youtu.be/pq_AjhkGTqA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *