Livet utenfor kaninhullet og bakvendtland

I dag oversetter jeg fritt og delvis en youtube laget av Polly St.George eller Amazing Polly som hun kaller seg. Originalen heter: 
«LIFE AFTER AWAKENING the loneliness and pain of #redpill narcissistic abuse recovery» og du finner den her: 
https://youtu.be/qx6qHutsIa0

Fordi mange ønsker å lytte til og lese norsk, bruker jeg hennes fantastiske video og tillegger mitt eget underveis. Polly snakker nemlig om livet etter at du har kommet deg opp av kaninhullet og ut av narsopatenes falske realitet. Hvordan blir det? Hvorfor smaker ikke biffen slik den gjorde før og hvorfor lengter du tidvis tilbake til og sørger over det som var?

Polly, jeg og mange med oss ser at flere og flere forlater narsopatenes saueflokker, fordi de innser at de lever i et bedrag, en falsk realitet i realiteten. Vi, de gamle syndebukkene og varslerne har fått nok og synger ut. Vi snakker fritt, deler våre erfaringer og står foran narsopatene med en bøtte vann som kan tilintetgjøre dem, fordi sannheten er vannet i den bøtta. Og narsopatene løper fra sannheten og realiteten, smerten, det uperfekte, feil, mangler, kjedsomhet og så mye mer hele livet. Hele deres tilværelse er tuftet på livsløgner og bedrag for at de skal slippe å føle smerte og ubehag. De verken tåler eller takler det de raust øser ut til andre og når vi blir flere som hopper ut av kaninhullene deres i og sier nei takk til deres bakvendtland, blir de desperate. De Er allerede desperate og derfor vil de gjøre hva som helst for å kneble oss, holde oss nede, ekskludere oss, sverte og latterliggjøre og kanskje til og med fjerne oss fra jordens overflate.Alt for at vi skal tie, late som om vi ikke vet sannheten og leve på deres falske premisser igjen.

Hva er prisen for å forlate sektene og de narsopatiske systemene verden vår er bygd opp av? Hvor mye ensomhet og smerte må vi tåle? Vil biffen noensinne smake som før?

https://youtu.be/B99Ba4RFjlY

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *