Støttesamtaler fra september 2019

Fra midten av september til ut november 2019 tilbyr jeg støttesamtaler til utsatte og tidligere utsatte for narsissister/psykopater.  Du bestemmer hva du vil prate om tilknyttet din situasjon eller tidligere situasjon med en antatt narsissist/psykopat.

Jeg tilbyr for eksempel:

– Tillit, å bli trodd av en tidligere utsatt som forstår hva du gjennomgår. Også om du har vokst opp med èn eller flere narsissister/psykopater.

– Kartlegging av erfaringer for å forstå omfanget av mishandling/overgrep du er utsatt for og veier videre i hjelpeapparatet om du ønsker det.

– Praktiske tips og råd om hvordan du kan forholde deg til /komme deg ut av eller gå videre fra en situasjon med en narsissist/psykopat eller personer som mishandler /skader deg/barn/familie.

– Spisskompetanse skaffet gjennom livslang personlig erfaring samt 25+ år med research og studering av narsissisme/psykopati.

Hva jeg ikke tilbyr:

  • Terapi eller medisinsk behandling. Jeg har ingen helsefaglig utdanning og er ikke terapeut. Disse samtalene kan brukes som tillegg til annen terapi/behandling, ikke som erstatning for det.
  • Juridisk veiledning. Jeg kan ikke stille som sakkyndig feks.
  • Hjemmebesøk eller personlige møter.

NB! Kontakt alltid noen du stoler på, fastlege, autoriserte fagfolk, politiet eller et krisesenter om du/barn er i en akutt krise, i fysisk fare eller er suicidal.

Hjemmesiden til:  «Din vei ut» – Nasjonal veiviser ved vold og overgrep. Her finner du lokale hjelpeinstanser du kan kontakte om du eller noen du kjenner er utsatt for mishandling og overgrep.

Avtale en støttesamtale:

Fra midten av september har jeg satt av tirsdager og torsdager mellom klokken 12-16 til støttesamtaler. Foreløpig vil jeg tilby samtaler ut november 2019.

For å booke en samtale, vennligst kontakt meg i epost: frilanser@tjenester.org

så vil du få videre instrukser om betaling som er forskuddsvis, så finner vi en ledig time.

Fortell kort om hva du ønsker å snakke om i eposten slik at jeg kan være forberedt.

1 x 60 minutters støttesamtale koster kr. 500.

Samtalene foregår per telefon og jeg ringer deg til avtalt tid.

NB! Støttesamtaler og korrespondanse mellom oss er konfidensielt. All skriftlig korrespondanse mellom oss blir slettet etter samtalen.

____________________________________________________________________

Vennlig hilsen

Anita Sweeney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *