Mishandlingens verktøykasse – RASERI, STALKING & OVERVÅKING

Vi går videre i serien om mishandlingens verktøykasse fra boken «Sannheten seirer«. Raseri er enda et våpen i narsissistens arsenal av terror, selv om det ikke er et våpen de bruker bevisst. Det er en integrert del av deres adferd og har du krenket dem nok til at de får en narsissistisk skade, eksploderer varmt raseri så voldsomt at det gjerne skremmer fanden på flat mark. Du glemmer det aldri og de fleste vil gå på tå hev for å ikke utløse en nytt utbrudd av hemningsløs raseri, noe som passer narsissisten utmerket. De har gjenopprettet makt og kontroll og straffet deg.

Du kan også oppleve kaldt raseri hos andre narsissister, som i motsetning til den eksplosive, utagerende varianten er en intern fråding de skjuler. Du kan likevel se det kalde raseriet om så bare noen sekunder, fordi pupillene utvider seg til sorte, bunnløse hull av hat. Edderkoppblikket så mange har sett spesielt hos psykopater, kan også søskenbarnet narsissisten vise frem når de er som farligst.  Krenker du en narsissist, og tenner deres varme eller kalde raseri må du betale uansett, til du setter en stopper for deres terrorvelde.

Forfølgelse og overvåking er også en grunnleggende del av narsissisters adferd. De vil vite alt om alle som måtte ha noen som helst form for drivstoff de higer etter eller vil ta vare på. De vil kartlegge, stalke og overvåke nåværende og gamle ofre og deres nettverk så lenge de tror det er noe å hente eller de har bestemt seg for å ødelegge livet ditt for godt. Alle midler for å oppnå dette er fullt tillatt i en narsissists tankeverden, selv om det de gjør er ulovlig og straffbart. De har ingen grenser og ingen samvittighet, og de mest oppgående av dem bruker teknologi og flygende aper aktivt for å ha deg under konstant oppsikt. Du har absolutt ingen privatliv eller sfære med narsissister og deres flygende aper i livet, for de vil snoke rundt i alt som er ditt om de får anledning, og skaffe seg adgang til alt du måtte ha passordbeskyttet eller gjemt unna fra folk flest.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *