Feire den Fantastiske Friheten – narsissist- & psykopat-fri

Fins det et godt liv etter narsissister og psykopater? Helt spontant vil jeg snakke litt om fremtiden etter man har erfart mishandlere og overgripere i livet. Å lære å forstå disse individene, hva som skjedde oss og hvorfor er tungt stoff, vanskelig materie, mørkt og ofte veldig smertefullt. Livet til de fleste er snudd totalt på hodet og innholdet ristet ut og strødd utover et ukjent landskap. Mange opplever at livet aldri blir som før narsissisten, men likevel at livet blir godt og verdt å leve. Og det vil jeg snakke litt om nå, for det er både lys i tunnelen og håp om et godt liv med gode, oppriktige mennesker, når man kvitter seg med giftige individer som ikke vil deg vel.

Jeg snakker om den fantastiske friheten vi får og kan nyte på så mange plan, når vi ikke har disse individene tett på livet mer som saboterer oss. Vi slipper å kjøre gjennom livet med bremsene på eller forsøke å løpe i vann med en narsissist eller 2 hengende fra halsen i tillegg. Du blir fri til å være den du er, slippe å gå på tåhev og prøve å forstå hva deres neste vanvittige trekk er. Du trenger ikke veie hvert ord, sile alt du skal si for å ikke å trigge et raserianfall eller straff fra narsissisten. Du kan snakke med hvem du vil, når du vil uten å bli forhørt og hundset gjennom natten. Listen over alt du slipper av negativitet er så lang, at du vil kjenne på kropp og sjel at du er fri. Det er en fantastisk følelse jeg unner alle som har opplevd dette og en følelse verdt å feire så mye som mulig.

 

6 comments for “Feire den Fantastiske Friheten – narsissist- & psykopat-fri

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *