Fanget i nettet – idealiseringsfasen

Hvordan blir vi fanget i nettet til narsissister og hvordan arter mishandlingens syklus seg? I denne serien video tar jeg for meg mishandlingens syklus og i dag – idealiseringsfasen, den beste tiden du får med en narsissist eller psykopat. Og den er tidsbegrenset.
Idealiseringsfasen er en svært kritisk tid for den som er utsatt for en narsissists interesse. Å bli «utvalgt» som bytte er verken en kompliment, kjærlighetserklæring eller noe å hige etter. Å ha en siklende, falsk, feig og farlig narsissist snusende i ens private sfære er kun destruktivt. Det er viktig å gå resolutt unna disse menneskene om du har minste lille mistanke om at de er av denne «arten».
 
Narsissister vil alltid teste deg for å se hvor langt de kan lure deg og hvor mye mishandling og manipulering du tåler. Selv midt i den søteste idealiseringsfasen, vil de ofte røpe hvem de egentlig er bak den falske masken. Jeg gir eksempler i videoen.
 

3 comments for “Fanget i nettet – idealiseringsfasen

 1. Mona Lunde
  16. januar 2018 at 19:10

  Hei Anita. En stund siden sist. Jeg har et spørsmål. Er p eller n redd for å bli eksponert. Jeg mener JA. Ble fortalt av en annen at dersom det er tilfelle, handler det heller om en normal person med dårlig oppførsel.

  • sweeney
   16. januar 2018 at 19:31

   Godt nyttår Mona 🙂

   Psykopater ønsker ikke eksponering som kan føre til at de må stå til ansvar for noe. De er redd lite. Narsissister er LIVREDDE for eksponering og absolutt alt som kan føre til straff eller tap av ansikt. Personen du har snakket med er totalt på jordet, det vet vi begge.

   • Mona Lunde
    16. januar 2018 at 22:56

    Godt nytt år! Takk for din tilbakemld. Tilbakemld.fra vedkommende forvirret meg. Farlig å tvile på sine opplevelser som er » en lang vei å innse»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *