Fanget i nettet – idealiseringsfasen

Hvordan blir vi fanget i nettet til narsissister og hvordan arter mishandlingens syklus seg? I denne serien video tar jeg for meg mishandlingens syklus og i dag – idealiseringsfasen, den beste tiden du får med en narsissist eller psykopat. Og den er tidsbegrenset.
Idealiseringsfasen er en svært kritisk tid for den som er utsatt for en narsissists interesse. Å bli «utvalgt» som bytte er verken en kompliment, kjærlighetserklæring eller noe å hige etter. Å ha en siklende, falsk, feig og farlig narsissist snusende i ens private sfære er kun destruktivt. Det er viktig å gå resolutt unna disse menneskene om du har minste lille mistanke om at de er av denne «arten».
 
Narsissister vil alltid teste deg for å se hvor langt de kan lure deg og hvor mye mishandling og manipulering du tåler. Selv midt i den søteste idealiseringsfasen, vil de ofte røpe hvem de egentlig er bak den falske masken. Jeg gir eksempler i videoen.
 

3 comments for “Fanget i nettet – idealiseringsfasen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *