Null kontakt – ditt mektigste våpen

Null kontakt er den mest effektive metoden du kan bruke for å bli kvitt narsissister for godt og helbrede livet ditt som de har rasert på veien. Gjennom null kontakt kan du vikle deg ut av hjernevasken narsissisten eller psykopaten har påført deg, du kan avgifte kropp og sinn for deres bakvendtland, manipulering, løgner og bedrag og begynne å leve et bedre, sannferdig liv igjen.

Du vil oppdage gjennom denne jævlige prosessen hvem som er ekte mennesker og hvem som er de falske. Det er smertefullt og vanskelig, men når du har overlevd så langt og hører på denne videoen, er jeg sikker på at du har styrke til å komme deg på beina igjen også. Faktisk er det nettopp fordi du er så sterk at narsissisten har villet holde deg nede og ufarliggjøre deg. De er selv livredde, feige fjols, husk det!

Null kontakt er ikke bare en livredder, det er den beste hevnen og det verste du kan gjøre mot en narsissist, som på ingen måte tåler å ikke ha fritt leide til å skade og ødelegge livet ditt samt ha makt og kontroll over det når det passer dem. De tror de eier deg for resten av livet, og du skal klare å bevise for deg selv og narsissisten at det overhodet ikke stemmer. Snu sektene ryggen og skap deg et nytt og bedre liv uten dem.

I videoen under bruker jeg en del av boken,  «Sannheten seirer» som underlag for hva null kontakt er og innebærer.

«Om narsissisten du har hatt i livet var en kjæreste, ektefelle, venn eller et familiemedlem går ut på ett. Gjenta følgende mantra flere ganger per dag:

– Narsissisten elsket meg aldri

– Jeg elsket en illusjon

– De kan ikke fikses, kureres eller reddes

– De visste hva de gjorde og hadde glede av å gjøre det

– Det var ikke ekte

– Det var ikke ekte

– Det var ikke ekte

«Etter hvert skjønner jeg at du vil heles. Jo fortere du skjønner disse konseptene, desto raskere vil du bli hel igjen. Du vil selvsagt fortsatt være ekstremt sårbar for å bli Hoovret tilbake igjen eller bli offer for en ny narsissist, men hvem vet, utstyrt med det du har lest har du kanskje en sjanse til å unngå å bli brent igjen. Fra HG. Tudors bok «Evil»

Tudor har til dels rett. Som utsatt, om du ikke får kunnskap om hvordan narsissister er og hvordan de klarer å lure oss så grundig, vil du være i faresonen for nye runder med slike mennesker. Og så lenge du er skadet av dem, sannsynlig traumatisert, er du svært sårbar for nye angrep. Er det noe narsissister har en sterk radar for, er det sårbare mennesker de tørster etter. For sårede og svekkede mennesker kan være lettere å manipulere og få kontroll over.

Traumatiserte mennesker er også lettere å hjernevaske, gaslighte og lure. Bevisst eller ubevisst vet narsissister dette også. Når de gjør de sykeste, mest ubegripelige ting mot deg som skaper traumer, blir du forvirret, redd og utrygg. Derfor leker narsissister snill og slem, kald og varm, gir straff og belønning. Dette skaper en traumatisk binding (trauma bonding) til mishandleren. Du utvikler en usunn lojalitet til et destruktivt menneske og nærer håp om løfter de stadig kan gi om at de skal endre seg. Hensikten er å forvirre, svekke og utmatte deg, slik at de opprettholder kontroll over deg og suger ut mest mulig drivstoff.»

14 comments for “Null kontakt – ditt mektigste våpen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *