Lær dem å kjenne – 3 ulike klasser narsissister

Narsissisten HG. Tudor har klassifisert sin egen «art». Han deler narsissister inn i en underklasse, middelklasse og overklasse med flere undergrupper. Her forklarer jeg hvordan du kan gjenkjenne hvilken klasse en narsissist tilhører og dermed også skjønne hvor høyt eller lavt-fungerende de er. Dette kan igjen fortelle deg hvor grusomme og iherdige de kan være når de begynner devalueringen og etterhvert kaster deg på dynga brutalt og kaldt.

Ved å lære narsissister å kjenne kan du unngå at de får makt over deg, du kan snu ryggen til og gå fullstendig null kontakt (NK), eller håndtere dem slik at de ikke skader deg om du må forholde deg til dem. I neste video tar jeg for meg de 4 undergruppene til hver klasse narsissister. Jeg har allerede tatt for meg den somatiske og cerebrale narsissisten ( se video under: Narsissister & Sex -myter & sannheter – somatisk/cerebral ) og skal snakke om offer narsissisten som spiller på offerrollen hele tiden og er å regne som lavt fungerende, og elite narsissisten som er høyt fungerende, bevisst, beregnende og ondsinnet narsissist du kan bli alvorlig skadet av.

 

 

 

Om cerebrale og somatiske narsissister og hvordan de bruker og misbruker sex i et forhold.

 

 

 

«Sannheten seirer»
Hjelp til selvhjelp
Alt du bør vite om narsissister
Kvadrat banner

«Null kontakt & motmakt»
Avslør narsissister & deres flygende aper
Kvadrat banner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *