Til den jeg for øyeblikket «elsker» – Brev fra en narsissist

Hvordan kan en narsissist si de er glad i deg, elsker deg for så å mishandle deg? Er de i stand til å elske? Betyr ordene, «jeg elsker deg» ingenting for dem? I dette brevet fra en narsissist, får du vite hva narsissister legger i å elske noen. Hva du egentlig betyr for dem og hvorfor.

Utdrag:
«Selv om jeg skriver dette brevet kommer du aldri til å få det. Da hadde du nemlig vunnet konkurransen jeg alltid må vinne, for å være vinneren er en av mine viktigste kilder til livsnytelse. Dessuten er det en effektiv måte å sørge for at du bærer min del av forholdet også.
Og det er hele poenget.
Når jeg sier «Jeg elsker deg» mener jeg at jeg elsker hvor hardt du jobber for å få meg til å føle at jeg betyr alt for deg, at jeg er fokuset i livet ditt, at du vil at jeg skal være glad, og at det aldri blir forventet at jeg gjør det samme. .
Jeg elsker makten jeg har fått til å utnytte din godhet og intensjoner om å være hyggelig, og tilfredsheten jeg får av å føle meg så mye større enn deg og bruke enhver anledning til å få deg til å føle deg liten og ubetydelig
Jeg elsker følelsen jeg får av å tenke på deg som svak, sårbar, følelsesmessig fluffy, og jeg elsker å se ned på din barnlige uskyld og hvor lettlurt du er.»

Du finner hele brevet fra en narsissist i videoen under

 

 

«Sannheten seirer»
Hjelp til selvhjelp
Alt du bør vite om narsissister
Kvadrat banner

«Null kontakt & motmakt»
Avslør narsissister & deres flygende aper
Kvadrat banner

6 comments for “Til den jeg for øyeblikket «elsker» – Brev fra en narsissist

 1. Mona Lunde
  12. juli 2017 at 02:32

  Min personlige erfaring var Da jeg konfronterte han hvordan han hadde utnyttet meg. Var hans respons en latter som fra en annen verden og ikke engang menneskelig

 2. Gjest
  12. juli 2017 at 10:17

  Our mothers tell us that there are no monsters under our beds, or hidden inside our closets. But they don’t warn us that sometimes monsters come dressed as people that claim to love you more than the sun loves the moon ~ Nikita gill ~ TAKK , Anita! Respekt !

  • sweeney
   12. juli 2017 at 23:40

   Hei Gjest!

   Det blir enda mer skremmende og absurd – when your mother is the monster.

 3. Gjest
  13. juli 2017 at 10:15

  Ja, uten tvil……. Full av RESPEKT for den jobben du gjør ! Gode tanker til deg 🙂

  • sweeney
   24. juli 2017 at 12:29

   Tusen takk Gjest! 🙂

 4. Anonym
  3. august 2017 at 20:33

  Kommer slike personer fra utenomjordiske planeter? Begynner nærmest å lure og skremmende verden. Flott det blir opplyst mer og mer om hvordan disse opererer da slike kan være delvis forutsigbare.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *