Jeg er bare en sjalu eks

En veldig modig person inspirerte meg til denne videoen fordi mange vegrer seg for å melde fra om narsissister og psykopaters mishandling og kriminelle handlinger, fordi de er redde for hva andre skal tro om dem. Tenk om noen oppfatter meg bare som en sjalu eks på hevntokt, sier mange. Jeg sier, hva så? Har du først tråkket på en narsissist og forholdet er over, er du for alltid deres fiende. Du er allerede svertet og løyet om til gud og hvermann. Det er narsissisten som er sjalu, hevngjerrig og misunnelig og det vet du. For hva er du egentlig sjalu og misunnelig på mener narsissistene? At de mishandler deg psykisk, fysisk og kanskje seksuelt? At de lyver og bedrar og gaslighter deg? At de sverter deg herfra til evigheten og aldri tar ansvar for sine egen handlinger? Er vi sjalu fordi de ikke lenger kan holde oss våkne om natta med lange enetaler, raserinanfall eller annen støy for å slite oss ned? Er vi misunnelige fordi de ikke kan snoke i alle våre private ting, misbruker hvert ord vi betror dem eller isolere oss fra det meste vi har kjært?

Narsissister VIL at du skal frykte hva andre mener om deg nettopp for å få deg til å tie, slik at de kan skli videre til neste offer og fortsette å skade andre. Tier du om du vet at barn blir mishandlet fordi du er redd for ditt eget rykte? 

I videoen under diskuterer jeg dette mer.

 

 

 

«Sannheten seirer»
Hjelp til selvhjelp
Alt du bør vite om narsissister
Kvadrat banner

«Null kontakt & motmakt»
Avslør narsissister & deres flygende aper
Kvadrat banner

9 comments for “Jeg er bare en sjalu eks

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *