Når narsissisten går fra «rockestjerne» til «spøkelse»

Narsissister tror selv, eller innbiller seg at de er verdensberømte rockestjerner med masse penger, som kan gjøre akkurat som de vil mens andre betaler regningen for deres uansvarlige og egoistiske livsløp. De mener seriøst at de står over oss andre og burde behandles som kongelige, selv om de ikke løfter en finger for det. Vi skal hylle dem og misunne dem mens de flakser rundt og forsøpler verden på andres bekostning.

De løper absolutt hele livet fra sine handlinger og nekter å ta ansvar for dem. Til de snubler i sitt eget nett så hardt at de knapt kommer seg løs. Da går de under jorden, gjemmer seg og leker spøkelse. Da har flere gjerne avslørt dem, de har mistet det meste og nekter å vise omverden sannheten. De fleste hverdags-narsissister selvsaboterer, mister jobber, penger, eiendom, forhold, anseelse og ligger som de reder. De gambler med det meste og taper som regel til slutt alt.

For bak dem, er gjerne en sti av ofre, skadeverk og kriminelle handlinger som begynner å innhente dem. Bak dem er mennesker de har stjålet store deler av livet til på mange plan, som nekter å la seg bølle med mer. Da forsøker narsissisten å forsvinne fra jordens overflate og leke spøkelse. Ingen skal vite at de har blitt avslørt, at de har mistet det meste, gitt blaffen i familie og barna sine, forpliktelser og gjerne har begynt å ruse seg mens de løper videre med halen mellom beina. Stoltheten er større enn vettet hos en narsissist, og behovet for å late som om alt er i sin skjønneste orden er større enn å erkjenne at de har både tapt og feilet og rett og slett er menneskelige. På ingen måte skjønner de at de burde eller vil gjøre opp for seg – for de gjør aldri galt, tar aldri feil – eller har ansvar for noe. De fleste hverdagsnarsissister ender opp som fanger i sitt eget giftige nett, ensomme, bitre og hatefulle. La dem dingle der for de ligger som de reder. Det er nemlig 3 ting som får en narsissist til å kollapse i sitt eget nett av faenskap.

  1. Midtlivskrise – da de ofte begynner å ruse seg.
  2. Å miste en stabil plattform de har hatt over tid – som familie, partner med barn. Med andre ord viktig narsissistisk forsyning.
  3. Å bli eksponert for hva de egentlig er og hva de faktisk driver med bak lukkede dører når deres falske maske faller.
  4. Eller alle tre.

Våg å fortell sannheten om hvordan de raserte ditt liv, har stjålet fra deg og andre, har mishandlet, bedratt, manipulert og løyet seg gjennom tilværelsen. Kast regningen de tvang på deg da de lekte rockestjerne, tilbake til dem med renter og morarenter.

I videoen under går jeg mer grundig inn i hvordan narsissister ser på livet som rockestjerner som kan gjøre hva de vil når de vil, som vi skal hylle uten spørsmål og hvordan de går i sin egen felle til slutt om de blir eksponerte.

 

https://www.youtube.com/watch?v=mhaBaTPXRQ0

 

«Sannheten seirer»
Derfor er narsissister jævlige
Alt du bør vite om narsissister
Kvadrat banner

«Null kontakt & motmakt»
Avslør narsissister & deres flygende aper
Kvadrat banner

 

3 comments for “Når narsissisten går fra «rockestjerne» til «spøkelse»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *