Ikke gi ut privat informasjon om deg selv

De fleste som har vært utsatt for en psykopat eller narsissist, har fått smake på deres mangel på lojalitet og anstendighet i omgang med informasjon om deg og ditt liv. Mange har delt og betrodd seg til en psykopat eller narsissist sine innerste, mest private og intime tanker og følelser, som de snur seg rundt og misbruker når de devaluerer deg. De er ute etter nettopp sensitiv informasjon om deg, ditt nettverk, dine svakheter og sårbarhet.

Vi har fått oppleve hvordan de innyndet seg hos oss, virket oppriktig interessert i vårt liv, og samlet mest mulig informasjon om oss i starten av et forhold. Vi trodde de brydde seg, og det gjorde de, for å få din tillit og mele sin egen kake, ikke fordi du er et menneske de verdsetter på noe vis.

Hva kan vi lære av dette? Å ikke betro oss like lett til noen vi overhodet ikke kjenner, vet identiteten til eller vet lite om. Det samme gjelder anonyme mennesker som tilbyr støtte, hjelp og veiledning om narsissisme og psykopati. Hvordan skal du vite hva deres agenda og hensikter er, om de selv kan være narsissister eller psykopater som melker desperate mennesker for informasjon de kan misbruke, om du ikke i det minste vet hvem de er eller at de har en offentlig godkjent, oppsøkbar organisasjon de jobber ut fra?

Jeg vet av erfaring at det er så skjønt å oppdage at andre forstår hva vi har gjennomgått, og at terskelen for å betro seg til ukjente derfor blir lav. Jeg vet også av erfaring at jeg aldri noensinne mer skal gi fra meg sensitiv, personlig informasjon til anonyme aktører, falske identiteter og ukjente. Vær bevisst, vær smart, still spørsmål om menneskers identitet og ikke del sensitiv informasjon med mennesker du ikke vet hvem er.

I videoen under snakker jeg mer inngående om dette tema.  For å få oppdateringer når jeg legger ut nye Youtubes, husk å like kanalen og trykk gjerne på bjella slik at du får direkte oppdateringer.

https://www.youtube.com/watch?v=gEU4uMfRoV8

«Sannheten seirer»
Derfor er narsissister jævlige
Alt du bør vite om narsissister
Kvadrat banner

«Null kontakt & motmakt»
Avslør narsissister & deres flygende aper
Kvadrat banner

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *