Kunnskap er makt – innsendt historie del 2

Denne videoen er en fortsettelse av «Jeg elsker en psykopat» https://www.youtube.com/watch?v=YuOCdxHy1G0&t=250s

Nå forteller innsender om hvordan hun har det noen måneder etter bruddet:
«Han vil meg ikke noe godt å jeg vil få et forferdelig trist liv i karusellen hans. Jeg ga den stygge jævelen 2 år av livet mitt, det får holde. Jeg må prøve å komme meg opp av dette, før 2 år blir til flere år. Jeg må klare å gi slipp på det vonde snart. Det tar nok lengre tid å komme over et forhold med en psykopat, enn det vanligvis tar med en oppegående og normal mann. Såpass har jeg forstått nå. Det er mange sår som må leges, det er ikke bare selve bruddet og tap av en kjæreste, men det er også alt det andre som følger med.»

Jeg kommenterer også historien generelt, der jeg tar opp litt om triangulering, der psykopaten/narsissisten forsøker å gjøre deg sjalu for å få deg i nettet igjen ved å sette deg opp mot andre. Narsissisten/psykopaten har aldri elsket deg og vil aldri komme til å gjøre det, for de er ute av stand til å føle kjærlighet som oss, de lever kun av de reaksjonene de får av våre følelser. Du får vite noe om hva narsissistisk forsyning er, drivstoff eller «narkotika» narsissisten er på jakt etter morgen og kveld hele livet. Mister de dette, kollapser de og bukker under. De mister sin narsissistiske superheltkappe og blir den amputerte versjonen av et menneske de tross alt er bak masken. De fungerer ikke lenger som Guder med kontroll og makt over oss. Når maskene faller for godt, står de tilbake som det vesenet de er, slik vi som har vært utsatt for dem kjenner de.  Sorte hull med et kaldt hjerte, onde i essensen og uvillige til endring. 

 

Under finner du video med resten av innsenders historier.

 

 

 

 

 

 

Du finner oss i Facebook her: 

Du finner Frilanser kanalen i Youtube her:

«Sannheten seirer»
Derfor er narsissister jævlige
Alt du bør vite om narsissister
Kvadrat banner

«Null kontakt & motmakt»
Avslør narsissister & deres flygende aper
Kvadrat banner

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *