Jeg elsker en psykopat – innsendt historie

Denne historien er et godt bilde på hvordan en psykopat/narsissist eller overgriper lurer deg inn i nettet sitt og begynner å mishandle deg. Først og fremst følelsesmessig og siden opplever noen fysisk og seksuell vold i tillegg. Syklusen er å idealisere deg – degradere deg og forkaste deg. Syklusen gjentar seg som regel mange ganger før psykopaten/narsissisten stikker videre eller du kommer deg unna.

Det er vanskelig å vikle seg ut av slike forhold fordi du har fått en traumatisk binding til mishandleren. Du lengter deg syk etter å oppleve den gode første tiden de idealiserte deg, da du fikk 3 retters gourmet middager hver dag. Etterhvert som du har lært å tåle mer og mer av deres mishandling, kaster de bare smuler til deg for å stagge din verste sult etter det som en gang var. Akkurat nok til å holde deg på plass, under deres infame og utspekulerte kontroll. Et forhold med en narsissist/psykopat betyr alltid at du blir dypt krenket på mange plan.

Etter historien kommer jeg med noen innspill på røde flagg og typiske tegn i videoen under her,  på hva en psykopat/narsissist/mishandler sier og gjør for å fange deg og holde deg i nettet.

 

 

 

Bestill boken: «Null kontakt & motmakt
Narsissister, medløpere & flygende aper»
Hvordan avsløre og forstå narsissisme!
Kvadrat banner

 

2 comments for “Jeg elsker en psykopat – innsendt historie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *