Eksponer narsissistene – de er kriminelle og stjeler andres liv

Det er sommer og det er lettere å snakke enn å skrive akkurat nå. Jeg har en rekke Youtubes ute om tema narsissisme/psykopati. De 2 siste legger jeg til her. Lenken til Frilanser kanalen med mine Youtubes finner du under. God sommer og ta vare på deg selv og de som faktisk er glad i deg!

Taushet er ikke gull – eksponer narsissistene

Publisert 26. jun. 2016

Utsatte og ofre for overgrep og mishandling er opplært til å bære skammen og tie. Slik går mishandlere og narsissister fri – gjennom vår taushet. Slutt å frykte de feigeste menneskene på denne jord nemlig narsissister, og konfronter dem med sannheten. Snakk høyt om deres ugjerninger. Bryt tausheten og ta tilbake makten over ditt eget liv. Vi er mange som snakker høyt nå.
NB! Jeg snakker utelukkende om narsissister i denne omgang for de har en iboende feighet, mens psykopatene ikke har.

Narsissister er kriminelle og stjeler andres liv

Publisert 28. jun. 2016

Det blir sjelden snakket om den store sorgen mange utsatte for narsissister/psykopater gjennomgår når forholdet er over. Mange utsatte, ikke minst barn opplever at en tsunami av destruksjon feier innover deres liv, takket være narsissistens projisering, sverte- og løgnkampanjer mot deg. Mange utsatte står på bar bakke, har mistet sine hjem, sine barn, er økonomisk ruinerte eller skadelidende og mistet sitt nettverk som har blitt med narsissisten i deres ondskapsfulle krig mot deg, Denne sorgen er enorm og dyptgripende og skal på bordet. For alle som løper med narsissister/psykopater og mishandlere og vet hva som faktisk foregår er medskyldig i kriminelle handlinger. Jeg tar for meg litt av straffeloven om hvordan disse menneskene faktisk begår kriminelle handlinger de bør straffes for.

https://www.youtube.com/watch?v=2AOwkhqsKf0

https://www.youtube.com/watch?v=kdTnSqC7rbg

 

Lenke til Frilanser kanalen. Husk at du kan abonnere på den og få beskjed når en ny video er ute.

https://www.youtube.com/watch?v=j0v2xX9daSs&list=PLNq5jMXHOdQ8DfFKuSn4ZklFLJAPyIKT8

 

BOK: «Null kontakt & motmakt
Narsissister, medløpere & flygende aper»
Hvordan avsløre og forstå narsissisme!
Kvadrat banner

1 comment for “Eksponer narsissistene – de er kriminelle og stjeler andres liv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *