Eksponere narsissister/psykopater eller ikke – igjen

Fordi noen bastant mener man ALDRI skal avsløre eller eksponere en psykopat eller narsissist, har jeg gått hardt ut og sagt det motsatte og begrunner det igjen her. Jeg står fortsatt inne for dette prinsipielt og generelt, men det er ikke ALLTID riktig eller ufarlig å avsløre disse menneskene. Du må alltid sørge for å komme deg i trygghet og sikkerhet, komme deg fysisk og helst geografisk unna disse menneskene først. Bygg deg opp igjen på nytt og bli sterk først, så samler du sammen et lag – et team av mennesker som tror deg, som vet hva du har gjennomgått og står skulder ved skulder når tiden er moden for avsløring og eksponering.

Få gjerne med deg fagfolk som faktisk har kompetanse til dette, lege, psykolog, advokat og andre som har erfaring og innsikt i hva psykopati og narsissisme innebærer. Vær sikker på at de som er sammen med deg ogs tøtter deg. akter å støtte deg gjennom det ubehagelige også, for det kommer som regel. Det er aldri lett, behagelig eller smertefritt å vikle seg ut av nettet til disse skadelige og farlige menneskene, eller avsløre dem slik at de omsider blir sett for hva de er. Våger du dette, bidrar du aktivt til en mye bedre verden. En verden der narsissister og psykopater har fått mer eller mindre fritt leide og beskyttelse, mens ofrene sitter med skadene og regningen  og får beskjed om å tie om hva de har opplevd i tillegg. Vi skal ikke skremmes til taushet mer!

Det er tid og sted for alt – også for eksp0nering. Hvorfor og hvordan de kan avsløres går jeg mer inn på i denne videoen og hvorfor jeg så til de grader mener vi har rett til å vite hvem disse mishandlerne og overgriperne faktisk er. Det er vår rett som individer og samfunn å kunne beskytte oss mot skadelige, giftige og farlige mennesker. 

 

 

 

 

«Sannheten seirer»
Derfor er narsissister jævlige
Alt du bør vite om narsissister
Kvadrat banner

«Null kontakt & motmakt»
Avslør narsissister & deres flygende aper
Kvadrat banner

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *