N/P DEN EKTE GRINCHEN AV HØYTIDER & SPESIELLE ANLEDNINGER

Det er velkjent at narsissister/psykopater flest misliker høytider, merkedager og spesielle anledninger. Med mindre de er i sentrum av alles oppmerksomhet eller på annet vis kan briljere, er slike dager en gyllen anledning for dem å skape faenskap, uro, konflikter og drama fremfor glede. Om det er jul, en begravelse, en bursdag eller et bryllup er spesielle dager kun en anledning til å konkurrere og en mulighet til å få drivstoff av andres reaksjoner. Tross alt er deres prioritering alltid seg selv foran andre og deres evige jakt på drivstoff/narsissistisk forsyning. Ekte omsorg og omtanke finner du ikke hos disse menneskene, det er påtatt med en hensikt, å lure deg til å tro at de er edle og gode, noe de ikke er.

Om det er en covert/skjult narsissist som sitter stille i et hjørne og spiller offeret som får andre til å gå løs på hverandre, eller en ouvert/åpenlys narsissist som ypper seg, prater andre ned og kjefter spiller ingen rolle. Narsopater vil grise til og mørklegge der de kan, på bekostning av både voksne og barn. Fordi de vil at andre skal ha det enda verre en de selv føler seg. De hater at vi har det bra, bedre enn dem og vil uten å kny rive deg ned i deres avgrunn om de får lov.

Sitter du bom fast i N/Ps drama og elendigheten og gruer deg til høytider og spesielle anledninger? Hva kan du gjøre for å endre dette? Det fins nemlig alternativer, selv om ikke alle er lette å ta, kan de bringe deg fred og glede igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *