Når hele verden er i BAKVENDTLAND

I vinter delte jeg en rekke tanker om hva jeg mener skjer i verden i dag grunnet C19. Det ligger der som dokumentasjon på hva jeg mente da og fortsatt mener nå til det motsatte er bevist, at hele verden er i bakvendtland. Alle som ikke har forstått hvordan manipulering, skremselspropaganda, splitt og hersk, ISOLASJON og selvmotsigende informasjon virker inn på vår psyke over tid med narsopatiske individer, opplever det nå. Gjennom politikken, gjennom mediene, gjennom avslørte og beviste agenda som skal samle verden til ett rike. En ny verdensorden. Noe jeg trodde var spøk og latterlige konspirasjoner om dette, kan bevises igjen og igjen. De samme menneskene som maner oss til dugnad for de svakeste de overhodet ikke bryr seg om, er også de som grafser til seg mer makt og kontroll, de stjeler av våre demokratiske rettigheter, og de stjeler frekt og uhemmet av våre felles ressurser, og fordeler mellom sine likesinnede. Gapet mellom rike og fattige blir stadig større og den mentale helsen til en befolkning i nød og usikkerhet, delvis isolasjon, fryktsomme og slitne er en befolkning man lettere kan manipulere og kontrollere. Slik opererer narsopatiske individer og deres aper og medløpere på mikro som makronivå. Det er ingen forskjell.

Narsopatiske individer har lært hvordan de skal få oss i ulage, gjøre oss frustrerte, usikre, redde og desperate etter NORMALITET. Er det noe narsopater kan, er det å skape kaos i andres liv og samtidig ile til som en reddende engel som skal fikse deres eget vanvidd. Det skjer jo ikke. Narsopater fikser svært lite selv, de skaper egoistiske planer, roter, rører, stjeler, grafser til seg mest mulig av andres og felles ressurser og lemper ansvaret over på andre – ALLTID. De står standhaftig sammen for å nå sine mål og spiller på begge sider av bordet mens de splitter oss med løgner og bedrag. Men den dagen de blir eksponerte, eller blir stilt til ansvar for noe, løper de med halen mellom beina, eller skyter hverandre ned. De har INGEN lojalitet til noen andre enn seg selv når det måtte gjelde. Og skulle de innse at de er på et synkende skip, vil de gledelig dra med seg flest mulig andre med seg ned i avgrunnen. Ufyselige individer!

Jeg ser i denne tiden at stadig flere gjennomskuer, innser at noe er riv ruskende galt med det vi blir fortalt. Tall og statistikk taler for seg, dyktige, redelige eksperter og fagfolk som motsier C19 omkvedet, blir kneblet og sensurerte. Kritiske røster generelt blir forsøkt latterliggjort og sensurert. Tåler ikke sannheten kritiske spørsmål og motstand?

Samtidig ser jeg gode mennesker som har erfart narsopater tett på livet, blir forledet av falske håp om fremtiden. De blir forledet av tilsynelatende redningsmenn og kvinner som skal føre oss ut av dette helvete og inn i svalt farvann og lune, dype skoger igjen. Og de tror det på rene påstander, sladder og spådommer. Dette er naivitet og kognitiv dissonans. Det er på tide å våkne og ta ansvar for eget liv og fremtid – sammen – og slutte å gi fra oss makten til mennesker som overhodet ikke har vårt beste som drivkraft eller mål. Det er vår jobb og plikt å løfte frem sannheten og stå sammen mot en planlagt og kalkulert narsopatisk diktatur.

Husk å dele kunnskap!

1 comment for “Når hele verden er i BAKVENDTLAND

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *