Hva er TRIANGULERING? (splitt & hersk)

Emosjonell triangulering blir brukt for å manipulere 2 andre mennesker i en trekant situasjon de ikke har gitt sitt samtykke til. Denne formen for manipulering blir ofte brukt av narsopater, med den hensikt å få makt og kontroll over de utsatte personene og en situasjon de er involvert i, for eksempel på arbeidsplassen, mellom egne barn eller nåværende og tidligere romantiske partnere.

På godt norsk kan vi sammenligne det med uttrykket «splitt og hersk», noe narsopater aktivt søker å oppnå mellom mennesker de vil kontrollere ved å så splid mellom dem. Mennesker de ikke får kontroll over utsetter de for karakterdrap, svertekampanjer, ekskludering med mer.

I dag tar jeg for meg dette med eksempler på hvordan narsopater bruker triangulering, hvorfor og hva de oppnår med det.

Husk å dele kunnskap!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *