Et BLIKK kan avsløre dem?

Kan du avsløre om noen lider av en personlighetsforstyrrelse bare via blikket? Neppe, men å observere kommunikasjon via andres øyekontakt, bør være i din verktøykasse av kunnskap om adferdsmønster og kjennetegn på en mulig n/p person. Jo flere kjennetegn vi lærer, desto lettere er det å kartlegge individer vi opplever er skadelige for oss og andre.

Narsissister kan virke selvsikre, sterke, bestemte og påståelige. De kan også være verdens største bøller, mobbere og mishandlere. De går ikke av veien for å tråkke ned andre for å gjøre seg selv stor, og de kan være ytterst ondsinnede i tillegg. Som du da skjønner er disse individene dønn feige helt inn i ryggmargen. De kan se deg direkte i øynene og være utrolig påståelige mens de lyver, for å virkelighetsforvirre deg og få deg ut av balanse. Alt handler om drivstoff og narsissisistisk forsyning koste hva det koste vil og DU skal sitte med regningen. Men hva skjer når du er bestemt tilbake, ser dem rett i øynene og viser at du ikke rygger unna og forlanger svar på noe, truer deres fasade eller verre, truer med å eksponere dem? Når de har devaluert deg og ikke syns du er verdt stort, hvordan «blikker» de på deg da? Kan øyekontakt eller mangel på det, avsløre dem på noe vis? Gjelder dette også psykopater?

Hva med det sorte edderkoppblikket til både narsissister og psykopater? Har du erfart det?

I podcasten har jeg ikke tatt opp «ingen er hjemme»-blikket mange slike individer kan ha. Et tomt blikk, selv om de smiler sitt hviteste, største smil og spiller verdens lykkeligste. Har du observert når blikket deres er «på» når øynene gløder, og «av» når øynene er som tomme tønner?

Ellers er jeg litt over alt i dag med tema innenfor tema jeg skal snakke mer om etter hvert. Som forskjeller på middels til høytfungerende autister/aspergere og narsissister. Autister kan bli forvekslet med narsissister og det er en stor urett mot dem. Så hvorfor blir de det?

Jeg gir også info om min nyeste bok: «Din store kjærlighet – når du elsker en bedrager» som straks er ute til forhåndsalg/salg. Tusen hjertelig takk til alle bidragsyterne til denne boken! Husk å dele denne podcasten eller andre slik at flere kan få kunnskap! Takk!

Husk å dele kunnskap!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *