DU endrer verden

2019 er snart over og jeg ønsker å oppsummere litt. Aller mest vil jeg gjerne takke alle dere som har krysset min vei og beriket livet mitt i året som snart er omme. Alle dere som møysommelig og ofte svært alene graver dere ut av narsopaters kaninhull, er mine helter. Ikke nok med det, dere er med på å endre verden på en positiv måte. Slitet, smerten og sorgen dere erfarer som følge av forhold med narsopater, er ikke forgjeves. For dere våger å grave etter svar og forstå, møte dere selv i døra og stå opp for dere selv og andre som ikke ønsker å leve i bakvendtlandet til narsopater.

Jeg vet også at den jobben DU gjør med å ta tilbake livet ditt og bygge det opp på nytt, koster på alle plan og at det enda er lite forståelse, hjelp og støtte å få fra det offentlige og omverden forøvrig. Likevel gjør du jobben og det krever mot og styrke. Og det jeg er aller mest takknemlig for å oppdage er at til tross for grusomme og sjelsettende erfaringer med disse individene, forblir dere medmennesker, med et bankende varmt hjerte, empati og samvittighet intakt. Det er nemlig ikke sant at mishandling alltid avler mishandling og det beviser dere igjen og igjen!

På din vei bort fra narsopaters krigssoner, gir dere verden mer fred og fordragelighet og det vil jeg snakke litt rundt i dag. Samtidig ønsker jeg dere alle det beste i året som kommer! La oss stå sammen nå og ikke la narsopater og deres like splitte og herske over oss mer. La oss gå unna deres kriger og skape fred igjen. Takk for det gamle!

3 comments for “DU endrer verden

 1. Eirik
  19. desember 2019 at 14:42

  Visst endrer vi verden, og er delvis ute av kaninhullet og har heldigvis kontroll på min egen livssituasjon/mine egne tanker. Oppdaget tidligere i år manipulasjon, men klarte å unngå å bli manipulert, så denne kunnskapen her er livsviktig og hjelper verden.

 2. Tove
  3. januar 2020 at 17:59

  Hei. Jeg vil takke så mye for dine videoer, blogg og ikke minst din kunnskap. Jeg hadde mistanke om at jeg bodde sammen med en narsissist, og du hjalp meg å få dette bekreftet. Trodde ikke at det var mulig å være et slik menneske, men har aldri opplevd mere drama, høyere intensitet og det å gå fra favorisering til devaluering.. Det var ikke rom for mine behov, og narsissisten var den viktigste hele tiden . Samtidig har jeg aldri fått så mye oppmerksomhet og komplement. Etter jeg hørt på dine videoer fikk jeg styrke til å avslutte denne tragiske relasjonen.. Tusen takk😊

  • sweeney
   14. januar 2020 at 22:44

   Hei Tove!

   Gratulerer med styrken til å gå unna og komme deg videre! Det er langt fra lett for mange, nettopp fordi de hekter oss på den falske godheten de kan overøse med i perioder. Vi vil så gjerne tro de er som oss.

   Du er modig og gjør et klokt valg! Ønsker deg et godt år med mer og mer frihet for hvert steg du tar! Husk å ta godt vare på DEG videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *