DU endrer verden

2019 er snart over og jeg ønsker å oppsummere litt. Aller mest vil jeg gjerne takke alle dere som har krysset min vei og beriket livet mitt i året som snart er omme. Alle dere som møysommelig og ofte svært alene graver dere ut av narsopaters kaninhull, er mine helter. Ikke nok med det, dere er med på å endre verden på en positiv måte. Slitet, smerten og sorgen dere erfarer som følge av forhold med narsopater, er ikke forgjeves. For dere våger å grave etter svar og forstå, møte dere selv i døra og stå opp for dere selv og andre som ikke ønsker å leve i bakvendtlandet til narsopater.

Jeg vet også at den jobben DU gjør med å ta tilbake livet ditt og bygge det opp på nytt, koster på alle plan og at det enda er lite forståelse, hjelp og støtte å få fra det offentlige og omverden forøvrig. Likevel gjør du jobben og det krever mot og styrke. Og det jeg er aller mest takknemlig for å oppdage er at til tross for grusomme og sjelsettende erfaringer med disse individene, forblir dere medmennesker, med et bankende varmt hjerte, empati og samvittighet intakt. Det er nemlig ikke sant at mishandling alltid avler mishandling og det beviser dere igjen og igjen!

På din vei bort fra narsopaters krigssoner, gir dere verden mer fred og fordragelighet og det vil jeg snakke litt rundt i dag. Samtidig ønsker jeg dere alle det beste i året som kommer! La oss stå sammen nå og ikke la narsopater og deres like splitte og herske over oss mer. La oss gå unna deres kriger og skape fred igjen. Takk for det gamle!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *