Er narsopater sjel-løse demoner?

I det gamle testamentet blir kvinnen Jezebel eller Jesabel assosiert med falske profeter og umoralsk seksualitet. I nyere tid har kristne sammenlignet Jezebel med narsissister som har en «Jezebel ånd». De blir ansett som mørkets tjenere.

Jeg finner det interessant hvor mye Bibelen forklarer narsissisme slik vi forstår det i dag. Uavhengig av det religiøse aspektet i Bibelen, har mennesker med narsissistisk adferd opplagt eksistert lenge. Likevel sitter majoriteten av verdens befolkning og lar seg lure og bedra, sammen med fagfolk som tross alt er kjent med det de kaller alvorlige personlighetsforstyrrelser. Hva skyldes dette?

I noen kretser snakkes det om sjel-løse individer som lever på auto-pilot nærmest og handler på overlevelses-instinkt. Andre mener at narsopater har «solgt» sjelen til djevelen eller er besatt av onde demoner. Ulike religioner og trosretninger har ulike forklaringer. Så hvorfor snakker jeg ikke om den spirituelle, religiøse delen av dette? I dag forklarer jeg hvorfor i videoen under.

https://youtu.be/2ix6kjAjwas

1 comment for “Er narsopater sjel-løse demoner?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *