ALLE narsissister er løgnere

Narsissisme er tuftet på en livsløgn, en illusjon og vrangforestillinger. Den ekte narsissistens Selv er forkastet til fordel for en perfekt, allmektig, grandios, berettiget og ufeilbarlig falsk Selv de har skapt for å projiserer ut i verden. Om ikke andre kjøper løgnene til narsissister slik at deres fasade sprekker og deres falske Selv kollapser, vil ikke deres superheltkappe som narsissismen er, fungere mer. De vil stå nakne tilbake som vanlige mennesker, som oss. Og det klarer ikke og vil ikke narsissister leve med. De vil være spesielle, de beste, vinne alt og de vil ha makt og kontroll over alle i sitt liv. Så de lyver om det meste, gaslighter oss, hjernevasker oss sakte, men sikkert til å tro deres løgner fremfor fakta, fornuft og vår egen kunnskap. Og de tror på sine egne løgner, fordi de har lite eller ingen samvittighet. Derfor kan du aldri stole på en narsissist, selv når de snakker sant. Når en patologisk løgner tror sine egne løgner, klarer de å lure selv en løgndetektor test og derfor er det vanskelig å avsløre løgnene til en narsissist, Med mindre du begynner å stille flere spørsmål og etterlyser harde fakta og bevis for deres mange løgnaktige påstander.

I videoen under forklarer jeg hvorfor jeg påstår at alle narsissister er patologiske løgnere du aldri kan stole på.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *