Narsissister er handicapet og det er din skyld

I mine siste blogger og video, forsøker jeg å bevisstgjøre folk på at narsissister, til tross for deres mulige grusomme barndom og amputerte følelseliv, vet utmerket godt hva de driver med. De vet at de skader og mishandler andre med vilje og de kan kontrollere sin adferd i tillegg. De kan skru av og på sin –  Dr. Jekyl og Mr. Hyde- oppførsel akkurat når det passer deres agenda. Som alltid er å få sin vilje , få kontroll over deg og VINNE.  Husk de er helt avhengig av at andre støtter dem gjennom livet. Uten oss -uten mennesker som holder dem i hånden, tilrettelegger deres liv og curlingkoster den røde løperen for dem på livets vei – faller de sammen som luftløse ballonger. Helst vil de bæres uten å anstrenge seg for mye og de søteste ord de kan tenke seg er;

– Deres Høyhet, hvordan kan jeg tjene Dem i dag? Dette får de tenning av, energi av og deres wego vokser forbi solen og månen og formørker universet til de som måtte være i deres nærhet.

I tillegg er det uhorvelig synd på dem. De har hatt det verre enn noen andre noensinne og dermed kan de oppføre seg så grusomt de vil, det er visst deres føderett.  Å gjøre andre vondt og forvolde andre skade, fordi de selv har blitt skadet er deres livsmotto. Eller kanskje det rett og slett fins onde mennesker? Jeg tror det.

Selv om narsissister helt eller delvis mangler empati og samvittighet ser jeg dem slik:
De ikke bare vet hva de gjør, men de velger det.

La meg gi deg et bilde på hvordan jeg ser narsissisters liv. Tenk deg at narsissister ikke har bein fra knærne og ned og egentlig er bundet til en rullestol. De er bitre fordi de mangler full førlighet, enten de var født slik, ble utsatt for en ulykke eller ble skadet på andre vis, må de sitte i rullestol og få hjelp av andre resten av livet. Rullestolen er et hjelpemiddel de er avhengig av for å komme seg rundt og eksistere noenlunde selvstendig. Mennesker som hjelper dem praktisk på flere plan er de også avhengige av – men aldri livet om de vil innrømme det. Faktisk skaffer de seg heller et par kunstige bein – proteser –  de bruker for å vandre rundt i verden som oss andre. Da kan ingen umiddelbart se at de har kunstige bein og egentlig ikke kan gå uten. Da kan de fungere tilsynelatende som alle andre. Fra knærne og opp er kroppen frisk og førlig – likeså hodet. De er bevisst seg selv og sine valg og handlinger, akkurat som du som har full førlighet.

Slik er en narsissistisk tilværelse, fordi de mangler helt eller delvis empati, samvittighet og ekte kjærlighetsevne, er de bitre, sjalu, misunnelige og hatefulle på de som har disse evnene. Fordi de mangler bein og livet deres ikke er helt som andres, velger de å skade andre. De håndterer sitt handicap ved å være grusom mot andre, ville andre vondt, skade andre, mishandle andre både fysisk og verbalt, bedra, lyve og manipulere andre til å gjøre som de vil. Uansett hvor slemme og ondsinnede de er mot deg – vil de minne deg på at de sitter i rullestol og er handlicapet og dermed skal DU vise dem anstendighet og forståelse og finne deg i deres mishandling. Man kjefter ikke på eller straffer en i rullestol vel?  Ikke nok med det – det er nok din skyld at de sitter i den rullestolen selv om de satt der lenge før du ble kjent med dem . Og det er selvsagt uten tvil din skyld at de er så hatske og vemmelige også.

– Du er frisk – jeg hater deg og mishandler deg fordi du ikke er som meg. Du skal lide og helst mer enn jeg lider. Faktisk skal jeg forsøke å få deg lam fra halsen og ned, så du er totalt avhengig av alle til alt og ikke kan bevege deg en millimeter på egenhånd, raser narsissisten – fra rullestolen.

I videoen nedenfor diskuterer jeg narsissistenes handicap og hvordan de velger å håndtere den.

 

https://www.youtube.com/watch?v=qFIL1nchJI0

13 comments for “Narsissister er handicapet og det er din skyld

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *