Vet narsissister at de er mishandlere?

Jeg har diskutert dette med mange tidligere utsatte og deler min mening ut fra min erfaring og kunnskap. Narsissister og psykopater og deres like, vet utmerket godt at de mishandler andre. De kan til og med kontrollere sin adferd. Det forklarer jeg logisk utfra deres selvvalgte og kontrollerte adferd som går i syklus. Mishandlingens syklus.

Vi skal ikke dikkedarre med disse individene overhodet. De har ingen mental lidelse slik jeg ser det. De er ondsinnede og trives med å være det. De vil føle seg større enn oss, som konger og dronninger ved å tråkke ned og skade andre. Avslør dem og snu ryggen til alle som vil pakke dem inn i bomull og synes synd på dem. De vet hva de holder på med – og det er på tide de må betale regningen alle utsatte betaler for deres ugjerninger.

Narsissister vet de er mishandlere og de velger å være det.

Under er siste Youtube der jeg diskuterer dette.

 

https://youtu.be/i_iV_8Xij3Y

13 comments for “Vet narsissister at de er mishandlere?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *