Del din historie om narsissister/psykopater i Youtube

En person som følger bloggen og Youtuben min, foreslo at jeg skulle lese opp andres historier i Youtube, om deres erfaringer med narsissister/psykopater/overgripere. Det gjør jeg gjerne.

Send meg din historie i mail til: frilanser@tjenester.org og prøv å sørg for at det ikke tar mer enn 20 minutter å lese opp. Jeg kommer med innspill på det du skriver om ønskelig også. På denne måten vekker vi stadig flere og går selv over en terskel mange tror er fånyttes men slett ikke er. Nemlig å snakke om det vi har opplevd og gjerne advare nye ofre. Vi skal aldri tie om det som har hendt oss – tvert imot skal vi slutte å betale regningen mishandlere har pådyttet oss mens de stjal store deler av våre liv. DE skal betale sine egne regninger og stå til rette for sine handlinger.

Jo flere som våger å snakke høyt om hva de har opplevd,  desto flere vil høre, skjønne og reagere på disse menneskene slik at de får mindre og mindre mulighet til å misbruke makt og andre mennesker. Våg å bruk din stemme og avslør mishandleres motbydelige spill, deres metoder og nettverk av flygende aper og medløpere.

De som er så vennlige at de gir en donasjon til arbeidet med dette tema, vil få første prioritet. Alle historier som blir godkjent med eller uten donasjon blir lest opp etter hvert.

Send din historie til: frilanser@tjenester.org

Ønsker du å gi en donasjon kan du gjøre det her eller via Donerknappen i menyen til høyre i bloggen. På forhånd hjertelig takk!:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=ATZFXFXCHQAQ4

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=9F8wqTeNoIs

 

BOK: «Null kontakt & motmakt
Narsissister, medløpere & flygende aper»
Hvordan avsløre og forstå narsissisme!
Kvadrat banner

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *