Voldtekt av våre sinn

Ole-John Saga er et menneske med stor innsikt i psykopati og narsissisme som råder i samfunnet vårt gjennom det offentlige, systemer og korporasjoner, altså på makro-nivå. Han har også begynt å skrive om psykopati og narsissisme på mikro-nivå, på det personlige planet og jeg vil varmt anbefale hans blogg generelt.

Han skriver om narsissister og psykopater; «Dette er de giftigste og jævligste vesnene man kan komme borti, og de fortjener ikke betegnelsen mennesker, selv om de ser ut som oss andre utad. De er på lik linje med de som forgriper seg på barn og andre voldtektsforbrytere, for de er mestere i voldta andre sitt sinn. Og har man ikke erfart dem, så har man ingen ide om hva disse er istand til å gjøre, for skal man forstå så må man nettopp ha gjort det, man må ha hatt et forhold til dem.»

Her finner du hans blogg: olehartattordet

I tillegg vedlegger jeg 2 nye Youtubes jeg har laget om «flygende aper» og medløperne til narsissister og psykopater.

 

Følg med på Youtube, for flere tema og oppdateringer.

 

 

 

7 comments for “Voldtekt av våre sinn

 1. Elfrid
  28. april 2016 at 00:58

  Ole-John Saga har med denne bloggposten berget meg i en aldeles surrealist situasjon…

  • Sweeney
   28. april 2016 at 17:06

   Hei Elfrid!

   Ole-John har sett lyset og mer til. Han vet mye om hva dette handler om. Har overlevert kommentaren din til ham. 🙂

 2. Solveig A
  27. mai 2016 at 08:19

  For en lettelse å se mennesker som dere si det som det er. Jeg kjenner jeg snart har motet jeg også selv om jeg er omringet av flyvende aper. Tusen takk.

 3. Anonym
  15. juli 2016 at 09:31

  Hei, Jeg er en kvinne fra Colombia, og er sykepleier. Jeg er trenger hjelp. !!!
  Jeg er i en situasjon akurrat du beskrivet i din book «Null kontakt & motmakt».

  Jeg var i hovedforhandling ved barnafordelig saken. Ekse har fått barna, men problema er at helle rettsystemet har allerredet søttet han og hulpe han, sankyndig, dommer var venner av hans familien og kjenner han god men allikevel ble ikke inhábil, advokater, politi, familie veiledig konto, barneverntjeneste, sandviker sykehuset, ble også lurt.

  Etter min parstforklaring i retten ble alt andeles, det var masse som ikke stemme, og nå min advokat som ble også lurt, vil anke saken , men saken er så komplisert og vanskelig forsvarret saken, da flere stansen er involvert, og på en måtte vil dekker alt dritt, det kalles jeg (korruksjon).

  Er det noen som kan hjelpe meg?

  Mhv

  • Sweeney
   16. juli 2016 at 22:45

   Hei anonym!

   Mitt best råd er bytt advokat først som sist. At din advokat også ble lurt er et dårlig tegn. Jeg ville antaglig anket selv og sørget for at din partsforklaring ble underbygget med mulig dokumentasjon og bevis. Videre ville jeg sørget for at de inhabile parter blir eksludert fra din sak, de har selvsagt ingenting der å gjøre.

   Om du kontakter meg i epost skal jeg gi deg oversikt over noen advokater i Norge som har kunnskap om denne type faenskap og manipulering.

   Om du ikke allerede har gjort det, ville jeg også bedt om en psykologisk utredning av deg selv – og eventuelle barn i saken. Du kan også gå imot utnevnte sakkyndige utnevnt av barnevernet. Dette vet en dyktig advokat. Sakkyndigforklaringer legges altfor stor vekt på – derfor bør du komme dem i forkjøpet nå.

   Jeg beklager så inderlig at du står midt opp i dette, men ikke gi opp! Nå på sommerstid er det meste av offentlig forvaltning i feriemodus – men det gir deg tid til å jobbe fokusert med dette.

   min mail er: frilanser@tjenester.org

 4. anonym
  30. juli 2016 at 19:14

  Ja, det har betydd vanvittig mye å få bekreftet fra profesjonelle fagfolk at det ikke var meg som hadde alvorlige problemer. Selv om jeg har visst det selv. Men det er en viss prosess og gå igjennom. Sinnet, bitterheten og hatet. Samtidig som en er livredd for å synke like dypt.
  Derfor ble det mange år med terapi. Himmel-Helvete. Tur og Retur. Men viljestyrken var; Hun skal aldri klare det. Nå er jeg frisk. Godt etablert og holder på med drømmeutdannelsen.

  • Sweeney
   30. juli 2016 at 19:24

   Hei anonym!

   Å ikke la seg korrumpere og knekke av disse menneskene og ikke bli som dem er en bragd av dimensjoner. De fleste som har erfart dette har nemlig ikke bare måtte sloss mot en narsissist, men deres apeklan også.

   Gratulerer med seieren og ta godt vare på deg selv i ditt nye liv. La de gode menneskene gro sammen med deg i din nye og næringsrike hage! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *