Voldtekt av våre sinn

Ole-John Saga er et menneske med stor innsikt i psykopati og narsissisme som råder i samfunnet vårt gjennom det offentlige, systemer og korporasjoner, altså på makro-nivå. Han har også begynt å skrive om psykopati og narsissisme på mikro-nivå, på det personlige planet og jeg vil varmt anbefale hans blogg generelt.

Han skriver om narsissister og psykopater; «Dette er de giftigste og jævligste vesnene man kan komme borti, og de fortjener ikke betegnelsen mennesker, selv om de ser ut som oss andre utad. De er på lik linje med de som forgriper seg på barn og andre voldtektsforbrytere, for de er mestere i voldta andre sitt sinn. Og har man ikke erfart dem, så har man ingen ide om hva disse er istand til å gjøre, for skal man forstå så må man nettopp ha gjort det, man må ha hatt et forhold til dem.»

Her finner du hans blogg: olehartattordet

I tillegg vedlegger jeg 2 nye Youtubes jeg har laget om «flygende aper» og medløperne til narsissister og psykopater.

https://www.youtube.com/watch?v=UYdyonUchso

https://www.youtube.com/watch?v=j0v2xX9daSs

 

Følg med på Youtube, for flere tema og oppdateringer.

 

 

 

7 comments for “Voldtekt av våre sinn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *