Når du MÅ omgås narsopater

En dame som skrev til meg, minnet meg om at mange av oss må ha kontakt med, håndtere og omgåes narsopater. Jeg har flere ganger sagt at om du har en aldrende narsopatisk mor eller far for eksempel som behandler deg stygt, så trenger du ikke å stille opp for dem i alderdommen. Som samfunn har vi tross alt mennesker som får betalt for å gi pleie og omsorg til de som ikke har andre. Min tanke var at man ikke må føle seg forpliktet til å bistå mennesker som behandler deg dårlig, men jeg har snakket for lite om de som da MÅ, pleie, gi omsorg til og på andre måter omgåes disse individene.

Er det måter å kommunisere med narsissister og psykopater på som kan gjøre det lettere å ha dem rundt seg? Svaret er ja, men det er ingen fasitløsninger og du må ta deg tid til å finne ut hva slags type narsopat du har med å gjøre.

Med utgangspunkt i min første bok «Null kontakt & motmakt», snakker jeg rundt hvordan du lettere kan håndtere en narsopat og hva det vil si å snakke narsissistisk og hvorfor omvendt psykologi er greit å kunne.

Du kan høre mer om dette i podcasten under:

2 comments for “Når du MÅ omgås narsopater

 1. 20. desember 2019 at 20:01

  har vokst opp med en narsekistisk mor å lider av det den dag i dag .mvh alfred j lervik.

  • sweeney
   14. januar 2020 at 22:41

   Hei alfred!

   Utrolig trist å vokse opp med slike personer, jeg har erfart det samme. Jeg tror ikke man blir helt kvitt virkningene disse individene har på oss når vi har vokst opp med dem, men man kan leve et veldig godt liv uten dem. Jeg føler meg fri i dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *