Sannheten seirer – t-skjorter

I 2019 har jeg tenkt å fortsette å formidle kunnskap og opplysning om narsissisme og psykopati på alle måter jeg kan og i flest mulig kanaler. Jeg skal også tydeliggjøre meg selv og en rekke av mine holdninger til samfunnet vi lever i der narsopater har altfor stor makt og blir altfor mye skjermet.  I den forbindelse har jeg laget en liten t-skjorte butikk i Redbubble med slagord og memes. Nå skal jeg også si det med klær og kanskje du vil også. 

Her er noen t-skjorter i galleriet. Det kommer flere og det er mange farger, fasonger og kvaliteter, til greie priser. Ta en titt rundt og se om du finner noen ord du også vil dele. Til nettbutikken.

Slagord mot mishandling og overgrep

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *