Offer narsissisten & elite narsissisten – 2 av 4 undergrupper

Ved å lære narsissister å kjenne, kan vi unngå dem helt i fremtiden eller vite hvordan vi skal forholde oss til dem om vi må. Tudor konkluderer med at det er viktig å skjønne hvilken klasse og undergruppe en narsissist tilhører, nettopp for å forstå hvor lett eller vanskelig det vil være for en utsatt å rømme, eksponere dem og bli kvitt dem. Han snakker konsekvent om at et bytte rømmer og på mange måter er nok dette tilfelle. Selv i de sjeldne tilfeller der en utsatt har skjønt hva de har med å gjøre og skjønner de må nøye planlegge sin avskjed med overgriperen, er det en flukt fra et fangenskap som kan livet av dem. Narsissister spiller nettopp på vår uvitenhet om dem og taktikkene de bruker. De vet hvordan vi tenker, fungerer og handler og at de ikke er som oss. Fordi vi sammenlikner dem med oss er det vår aller største svakhet. Vi vurderer folk flest ut fra forestillingen om at de fleste er grunnleggende gode, velmenende og medmenneskelige. Narsissister er langt på vei det motsatte. Ondsinnede, feige og farlige individer som vandrer midt i blant oss, forkledd som ekte mennesker, men er i virkeligheten farlige rovdyr.

 

 

Lær dem å kjenne – 3 ulike klasser narsissister

 

Narsissister & Sex -myter & sannheter – somatisk/cerebral

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *