Youtube ressurskanal om psykopati/ narsissisme

Snart er vi å finne på Youtube med vår egen kanal om psykopati/sosiopati og narsissisme. Der vil vi ta for oss personlige erfaringer med psykopater/narsissister, kunnskap og ressurser vi kan anbefale deg som står opp i en situasjon eller et forhold med en psykopat/narsissist.

Du kan selv bidra til kanalen med å sende oss din historie anonymt, eller fortelle den selv på kanalen. Vi kommer blant annet til å bruke Skype for å ha diskusjoner og intervjuer med mennesker som ikke bor i vår nærhet, både eksperter og deg som har erfaringer å dele. Slik kan folk fra hele landet delta. Har du spørsmål kan du sende oss en epost eller legge igjen en kommentar, så skal vi forsøke å svare som best vi kan.

Vi ønsker å skape en ressurskanal for de som opplever og har opplevd skadevirkningene av å være i nære relasjoner med en psykopat/narsissist. Du skal vite du blir trodd – støttet og ikke er alene. Og at det fins et godt liv etter nærkontakt og relasjoner med giftige, ondskapsfulle og skadelige mennesker.

Her finner du Frilanser Kanalen på Youtube

BOK: «Null kontakt & motmakt»
Om narsissister & flygende aper
Kvadrat banner

4 comments for “Youtube ressurskanal om psykopati/ narsissisme

 1. Dagfinn
  1. november 2015 at 12:35

  Bra tiltak

  • Sweeney
   22. november 2015 at 21:40

   La oss håpe det. Vi ligger litt etter skjema. Ting tar litt tid. 🙂

 2. Maylill
  4. januar 2016 at 04:09

  Flott at ofre for psykopater/narsissister selv kan få komme på YouTube og fortelle med egne ord. Dette vil jeg gjerne være med på. Håper det ikke blir så lenge til.

 3. Frida
  1. juli 2016 at 10:25

  Fantastisk!
  Jeg står fast i ei hengemyr av psykopati og narsissisme som nå har gått over i tredje generasjon. Bare det er jo helt utrolig – at det virkelig ikke er noen som har våknet opp av denne manipulasjonshysteriske tilværelsen – men vikler seg stadig videre inn i den.

  Interessant å lytte til hva som blir fortalt her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *