Sabotasje

Narsissister tåler ikke at andre har det bedre enn dem eller er bedre enn dem. Du skal alltid ha det mye verre, lykkes mindre, skinne svakere og lide mye mer enn narsissisten, helst ved hjelp av sabotasje. Sjalusien deres sitter i ryggmargen og behovet for å alltid vinne, være bedre enn og fremstå som den beste, er så sterkt at de sabotere andres liv. DITT liv.

Mottar du en pris for noe, blir du forfremmet i jobben, feirer du bursdagen din eller familien samles til en hyggelig sammenkomst, er narsissisten klar til å sabotere. De holder deg tilbake som en klamp om foten slik at du ikke skal nå dine mål. De sørger for at de får fokus du trenger å bruke på en utdannelse, barna dine, arbeidet ditt eller en hobby du elsker. Alt handler om narsissisten, husk det, og alt som trekker din oppmerksomhet bort fra dem, skal stoppes. Sabotasje av andres liv er ett av mange verktøy narsissister har i verktøykassen av terror og mishandling de bruker for å få makt og kontroll over mennesker.

Hvorfor og hvordan gjør de dette, snakker jeg mer om i begge videoene under.

 

Siden vi går mot jul, anbefaler jeg deg å lytte til videoen under også, om hvordan narsissister og psykopater ødelegger høytider og hvordan du kan ta fra dem makten til dette en gang for alle.

Når høytider blir ødelagt av narsissister/psykopater

Om det er jul, påske, bursdager, slektstevne, dåp, konfirmasjon, bryllup eller andre spesielle anledninger der narsissister/psykopater skal delta og har for vane å lage spetakkel, er det stor risiko for at det ender i drama, krangling, skriking, gråting og kaos eller det som verre er igjen.
Ikke invitèr dem!
Ikke be dem til spesielle høytider, bursdager eller andre tilstelninger, enkelt og greit. Om du vet av erfaring at en eller flere i din sirkel er bråkmakere som alltid ødelegger andres glede, utelat dem. Ingen er forpliktet til å være sammen med eller inkludere mennesker som fortsetter å skape uhygge når andre ønsker hygge.

Du har flere valg enn å finne deg i narsissister mishandling og drama, noe jeg snakker om i denne videoen.

2 comments for “Sabotasje

 1. Anonymia
  3. desember 2017 at 21:23

  Hei Anita
  Du etterlyser mennesker som ønsker å være med på å starte støttegrupper og spre kunnskap om narsissisme og psykopati . Jeg vil gjerne være med i en slik gruppe, eller være med på å starte en. Ønsker ikke på FB, men en gruppe i det virkelige liv, der offer for narsissime kan treffes, dele erfaringer, gi støtte og spre kunnskap om tema.
  Jeg ønsker å hjelpe andre og jeg har selv hatt og har fremdeles en npsykopat/narsissist i livet mitt. Jeg trenger også støtte videre i min helbredelse, men jeg har også mye styrke i meg, og har mye å gi til andre som har eller som har hatt psykopater i sitt liv.
  Jeg kan kontaktes pr e-post

  • sweeney
   14. desember 2017 at 16:47

   Hei Anonymia!

   Takker så veldig for dette innspillet og ønsket om å gi mens man selv jobber seg ut av ens egen situasjon. Det er en fin måte å komme seg videre på og slik kan vi hjelpe hverandre mer.

   Å få til fysiske grupper er veldig ønskelig over hele landet, men det er ikke alltid like lett å få til har det vist seg. Om du kan finne noen andre i ditt område, du kan bli kjent med og som er på samme vei, er det kanskje mulig for dere å starte opp en gruppe sammen? 🙂

   Ønsker deg lykke til med dette! 🙂

   Klem Anita

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *