Sabotasje

Narsissister tåler ikke at andre har det bedre enn dem eller er bedre enn dem. Du skal alltid ha det mye verre, lykkes mindre, skinne svakere og lide mye mer enn narsissisten, helst ved hjelp av sabotasje. Sjalusien deres sitter i ryggmargen og behovet for å alltid vinne, være bedre enn og fremstå som den beste, er så sterkt at de sabotere andres liv. DITT liv.

Mottar du en pris for noe, blir du forfremmet i jobben, feirer du bursdagen din eller familien samles til en hyggelig sammenkomst, er narsissisten klar til å sabotere. De holder deg tilbake som en klamp om foten slik at du ikke skal nå dine mål. De sørger for at de får fokus du trenger å bruke på en utdannelse, barna dine, arbeidet ditt eller en hobby du elsker. Alt handler om narsissisten, husk det, og alt som trekker din oppmerksomhet bort fra dem, skal stoppes. Sabotasje av andres liv er ett av mange verktøy narsissister har i verktøykassen av terror og mishandling de bruker for å få makt og kontroll over mennesker.

Hvorfor og hvordan gjør de dette, snakker jeg mer om i begge videoene under.

 

Siden vi går mot jul, anbefaler jeg deg å lytte til videoen under også, om hvordan narsissister og psykopater ødelegger høytider og hvordan du kan ta fra dem makten til dette en gang for alle.

Når høytider blir ødelagt av narsissister/psykopater

Om det er jul, påske, bursdager, slektstevne, dåp, konfirmasjon, bryllup eller andre spesielle anledninger der narsissister/psykopater skal delta og har for vane å lage spetakkel, er det stor risiko for at det ender i drama, krangling, skriking, gråting og kaos eller det som verre er igjen.
Ikke invitèr dem!
Ikke be dem til spesielle høytider, bursdager eller andre tilstelninger, enkelt og greit. Om du vet av erfaring at en eller flere i din sirkel er bråkmakere som alltid ødelegger andres glede, utelat dem. Ingen er forpliktet til å være sammen med eller inkludere mennesker som fortsetter å skape uhygge når andre ønsker hygge.

Du har flere valg enn å finne deg i narsissister mishandling og drama, noe jeg snakker om i denne videoen.

2 comments for “Sabotasje

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *